Saestum op de radio bij Slotstad magazine

Saestum op de radio bij Slotstad magazine

19 januari 2022 18:15


Zaterdag 15 januari waren Raymond Lamphen en Ido Reitsma te gast in het radioprogramma Slotstad magazine.

‘Een potje voetballen en dan het liefst winnen dat is wat de clubleden willen’, aldus voorzitter Raymond Lamphen in de radio-uitzending. En als dat tijdens corona niet mag, wat doe je dan? 
Trainen op afstand, kleine groepjes, niet trainen, tot 17.00 uur onder de 18, en veel meer varianten hebben we gehad. Steeds maar weer schakelen en puzzelen om binnen de regels zoveel mogelijk te doen. We maken er het beste van met onze trouwe groep vrijwilligers, leden en sponsoren. Luister hier het hele gesprek met Raymond (vanaf 3:30).

Na Raymond was het de beurt aan Ido om te vertellen over de Vrouwen 1 van Saestum die in de absolute top van Nederland voetballen en Saestum als springplank naar de top. Vrouwen 1 van Saestum heeft een tijdelijke topsportstatus gekregen om toch te mogen trainen toen de amateurs dat vanwege coronamaatregelen niet mochten. Belangrijkste item: Vrouwen 1 Saestum speelt op zaterdag 29 januari de vrouwenbekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Luister hier het hele gesprek met Ido (vanaf 16:30).

SLOTSTAD_LOGO.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!