Nieuwbouwnieuws - SV Saestum

Nieuwbouwnieuws

Nieuwbouwnieuws

Aanmelden voetbalclinic

22 november 12:30  Zaterdag 16 december organiseren we een voetbalclinic. Dit is een van de acties waarmee geld in wordt gezameld voor ons nieuwe clubhuis. De totale opbrengst gaat dan ook naar dat doel.meer »

94x gelezen

Saestum zoekt een nieuwe voorzitter

22 november 11:30  We zoeken voor deze rol een echte Saestummer, iemand die mee wil bouwen aan de toekomst van de club en uiting geeft aan ons motto #SamenSaestum. Als voorzitter ben je het boegbeeld en de drijvende kracht achter de organisatie. Je hebt een passie voor voetbal en een sterke betrokkenheid bij de club en de gemeente Zeist. meer »

326x gelezen

Ronde Tafel 23 november

21 november 15:30  Op 12 december zal de gemeenteraad een besluit gaan nemen over onze toekomst. Dan staat namelijk het besluit over extra steun voor Saestum (ons nieuwe clubhuis) op de agenda. De Ronde Tafel is een informele bijeenkomst voordat op 12 december de gemeenteraad een besluit gaat nemen. meer »

139x gelezen

Saestum komt los: op weg naar 80k

19 november 10:30  De (tijdens de ALV opgerichte) 80kClub is de afgelopen weken druk geweest met het inventariseren, verzamelen en starten van geweldige initiatieven. We kunnen er alvast een paar onthullen. Op 16 december is er een voetbalclinic waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan ons clubhuis. Begin januari verwelkomen we de CreatorsFC op Saestum en in februari komt een zeer bekende “voetbal-Nederlander” zijn verhalen vertellen. Wie dat is? Dat houden we nog even geheim! Dit is nog maar een hele kleine greep uit een lange lijst met inzamelingsacties. meer »

293x gelezen

Zet in je agenda: voetbalclinic 16 december

14 november 10:30  Zaterdag 16 december organiseren we een voetbalclinic. Dit is een van de acties waarmee geld in wordt gezameld voor ons nieuwe clubhuis. De totale opbrengst gaat dan ook naar dat doel. meer »

159x gelezen

Op weg naar een nieuw clubhuis: de 80k Club

6 november 20:30  Op maandag 30 oktober heeft de ALV ingestemd met alle plannen voor ons nieuwe clubhuis. Naast het regelen van een lening, de contacten met de gemeente en allerlei andere zaken, hebben we als club ook een belangrijke taak: nog 80.000 euro bij elkaar brengen. Dat is veel geld maar op het totaal van bijna 2 miljoen is dit het laatste stapje! meer »

537x gelezen

We zijn weer een stap dichterbij een nieuw clubhuis

5 november 15:15  De ALV heeft afgelopen maandag 30 oktober ingestemd met de gepresenteerde business case en het voorstel voor de financiering van ons nieuwe clubhuis. Dat betekent dat we weer een stap dichterbij een nieuw clubhuis zijn. meer »

293x gelezen

Start werkzaamheden parkeerterrein

5 november 14:30  Maandag 6 november start de Gemeente Zeist met de herinrichting van het parkeerterrein naast ons sportpark. Door de herinrichting creëren ze extra parkeerplaatsen. Afhankelijk van het weer verwachten ze dat de werkzaamheden rond vrijdag 15 december zijn afgerond. meer »

264x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!