Sponsor worden - SV Saestum

Sponsor worden

Sponsor worden

Voor Saestum zijn sponsoren onmisbaar, zij zorgen er o.a. voor dat we gezellige activiteiten kunnen organiseren en dat onze teams in mooie tenues lopen. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe sponsoren en naar nieuwe manieren om onze sponsoren onder de aandacht te brengen. 

Heeft u interesse, stuur ons een mail via sponsorzaken@saestum.nl dan nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een sponsorpakket op maat. 

 

SPONSORS_2023.jpg


Club van 150
Een van de sponsormogelijkheden is lid worden van de club van 150, u krijgt dan ook een bord op een prominente plek boven de bar in ons clubhuis. Het minimumbedrag voor bedrijven is 150 Euro ex BTW voor het lidmaatschap van de club van 150. Het aantal leden van de club van 150 is gemaximeerd. Neem contact op via sponsorzaken@saestum.nl als u interesse heeft. 

Adverteren bij Saestum
Saestum beschikt over een ClubTV (narrowcasting). Dit is een van de mogelijkheden om te adverteren bij Saestum. De ClubTV hangt in de kantine en uw advertentie zal over de gehele dag afgespeeld worden, in combinatie met andere informatie (wedstrijden, uitslagen, nieuws). 
Daarnaast kunt ook een maand lang als maandsponsor adverteren op de website. Uw advertentie zal onder iedere pagina van de Saestum site gezien worden.

Meer informatie?
Neem dan contact op via sponsorzaken@saestum.nl 

Voor de komende jaren heeft SV Saestum een aantal doelstellingen opgesteld. Deze doelen zijn ondergebracht in onderstaande pijlers.

Behoud

SV Saestum wil graag dé sportvereniging van haar leden zijn en blijven. Om die reden werken we aan sportaanbod voor alle leeftijdsgroepen, zodat niemand zich buitengesloten hoeft te voelen. Daarnaast bieden we al onze leden een tweede huis op ons sportpark. Hierbij gaat het vooral om sociale activiteiten voor onze leden en vrijwilligers.

Groei
SV Saestum gelooft dat haar nieuwe aanbod niet alleen voor de huidige leden interessant is. We willen dan ook doorgroeien in het aantal leden. Dit doen we door het aanbieden van vernieuwende sportactiviteiten en alternatieve vormen van lidmaatschap.

Betrokken
Onze vereniging heeft een maatschappelijk functie in de wijk. Wij zetten ons actief in om integratie en sociale omgang te bevorderen. Hiervoor organiseren wij verschillende activiteiten die op wijkbewoners zijn gericht.

Powered by Saestum
Al het bovenstaande kunnen wij alleen realiseren dankzij een sterke en vitale organisatie. Dit blijft voor SV Saestum dan ook een voortdurend punt van aandacht. We besteden zorg aan de kwaliteit van onze (vrijwilligers)organisatie en denken natuurlijk ook aan de prestaties op het veld.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!