Kunnen we het van verleden week rechtzetten?

De wedstrijd begint gelijk met een paar kansen van ARC uit Alphen aan de Rijn.
We laten het toch weer niet gebeuren vandaag?
Eerst een schot van Fenna, mis!!
Na een mooie voorzet van Djaylani schiet Shemaine de bal uit de lucht het doel in 1-0.
Vlak erna scoort ARC de 1-1 pfff gelukkig ,buitenspel.
Weer een goede aanval van ARC maar wordt gestopt door verdediging en Naomi.
De 2-0 wordt na een beetje gerommel voor het doel door Fenna gescoord.
Er moet er eigenlijk voor de rust nog 1 in, dat voetbalt ff wat lekkerder in de 2e de helft.
En ja hoor 4 min voor de rust geeft Marijn een mooie dieptebal op Shemaine, geeft Shemaine de bal voor op Laura en die scoort de 3-0.
Tijdens een aanval van ARC wordt Naomi geraakt op haar neus.
Op naar de thee!!

RUSTSTAND : 3 - 0

Tijdens de rust wordt uit voorzorg besloten dat Naomi gewisseld wordt voor Feline.

ARC start fel en komt via een steekpass voor onze goal en ARC scoort de 3-1
Nee he, toch niet weer het ‘t Gooi syndroom.
Vlak erna komt ARC weer voor het doel van Saestum , maar gelukkig hebben we Feline nog.
Tijdens een aanval van Saestum krijgt Lisa de bal op ongeveer 25 meter van het doel van ARC de bal en ze denkt, uh nou ze denkt eigenlijk niet, maar haalt uit, een streep “die je rond deze tijd van het jaar veel in de lucht ziet van vliegtuigen ontstaat uit het niets” en de bal vliegt zonder dat iemand hem gezien heeft het doel in 4-1.
Arthur durft te zeggen dat dit het mooiste doelpunt is wat op 1 oktober 2016 op alle voetbalvelden in Nederland is gemaakt.
Marijn wordt gewisseld voor Pomme nadat ze is “out” gegaan na een onbesuisde actie van een van de speelsters van ARC.
Langzaam zie je dat ARC het heeft opgegeven.
Feline heeft de bal en schiet hem uit haar handen, de bal stijgt en gaat over de middenlijn, en komt neer op 20 meter van het doel van ARC (menig eredivisie keeper is jaloers op zo een uittrap) hij stuitert 1 keer en Djaylani lobt hem over de keeper 5-1.
Nog een goeie kans van Laura, die schiet richting de handen van de keeper maar die heeft hem nog niet echt vast en Fenna is er als de kippen bij, kopt en ja hoor 6-1.
Na het afjagen en een individuele actie van Laura verdient ze de bal en maakt de 7-1.
Het vuur is er volledig uit bij ARC. Pomme # goal 8-1.
Nou denkt Laura, nog 1 keer dan, ze krijgt de bal maakt een solo omspeeld de keeper en scoort de 9-1.
10, 10, 10 wordt er vanaf de tribune en langs de zijlijn geroepen maar na 92 min heeft de scheidsrechter genoeg gezien en fluit de wedstrijd af.

EINDSTAND: 9 - 1

Op naar de Pizza en volgende wedstrijd, uit tegen Delta Sport.

Sportverslaggevers: Pomme, Marijn