Wedstrijdverslag Saestum Vr 2 - Wartburgia Vr3 uitslag 4-1

Scheidsrechter

Lekatompessy, S.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond er een ware topper op het programma. Saestum dat een 3de plek bezit en Wartburgia dat 2de staat. Met een positief resultaat blijft vrouwen 2 serieus meedoen om kampioen te worden.

Het begin van de wedstrijd waren de teams goed aan elkaar gewaagt. Het grootste gedeelte van de wedstrijd werd gespeeld op het middenveld waar een paar goede voetbalsters liepen bij Wartburgia. Aan beide kansen werden er een aantal kansjes gecreëerd maar nog niet afgemaakt.

De tweede helft kwam Wartburgia sterk uit de startblokken en strafte een foutje in de verdediging slim af. 0-1. Dit was het signaal voor Saestum om er nog een stapje bovenop te doen. 3 minuten na de achterstand trok Shemaine de stand gelijk. Een breedtebal van Fenna werd beheerst in het hoekje geschoven. Na de gelijkmaker kreeg Saestum het vertrouwen dat er meer te halen viel en liet het balletje goed rondgaan. Wartburgia kon het tempo niet meer bijhouden en het was wachten op de voorsprong voor Saestum. Een rake kopbal van Inge na een vrije trap van Fenna zorgde voor veel vreugde bij het team. De laatste 15 minuten kreeg Veronique het op haar heupen. Een mooie individuele actie langs verschillende tegenstander werd prima afgerond 3-1. De 4-1 was een kopie van de 3-1. Veronique kreeg de bal op het middenveld en dribbelde langs haar tegenstander alsof ze er niet stonden.

De coaches en trainers hebben vandaag de 2de helft genoten. We gaan eraan werken om het spel van de 2de helft iedere week op de mat te kunnen leggen.