Datum

30 september 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Om 9:30 uur werd er afgereisd richting Ridderkerk waar er zou worden aangetreden tegen RVVH vr2. RVVH had de 1ste wedstrijd gelijkgespeeld tegen IJFC waar Saestum de volle buit had behaald tegen Wartburgia vr2.

Om 12:00 uur werd er afgetrapt door twee jonge teams. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor RVVH. Saestum kwam overal een stapje te laat. De verdediging stond echter prima waardoor er geen echte kansen werden weggegeven. Een aantal afstand schoten waren geen probleem voor Naomi. Naar mate de 1ste helft verstreek kwam Saestum iets beter in de wedstrijd. Echte kansen werden er niet gecreëerd maar uit een corner kon Saestum toch gevaarlijk worden. Een kopbal kon ternauwernood van de lijn worden behaald.
In de 30ste minuut werd een klein douwtje door de scheidsrechter bestraft met een penalty tegen. Een speelster van RVVH ging achter de bal staan en schoot de bal ruim naast. Tot aan de rust gebeurde er niet veel meer en zo werd er met een 0-0 gerust.

Na de rust een heel ander speelbeeld. Saestum probeerde zich terug in de wedstrijd te knokken en dit lukte prima. Saestum had het overwicht maar helaas kon dit niet worden uitgedrukt in een voorsprong. RVVH wist ook niet te scoren en zo werd de 2de wedstrijd gelijk gespeeld. Vooraf een prima resultaat maar achteraf had er meer ingezeten.

Herstellen van de inspanningen van afgelopen week en daarna op naar de volgende week waar titel kandidaat Oranje Nassau op ons wacht. Oranje Nassau is het enige team in de competitie zonder puntenverlies. Kan Saestum vr2 hier verandering in brengen?

Volgende week rond de klok van 17:00 uur weten we het antwoord. Wedstrijd begint 15:15 uur thuis op het Sportpark, kom gerust kijken.