11 november 2017 11:30

Accommodatie

Onbekend

De hele week was de vraag of er vandaag gevoetbald moest worden. Barendrecht was twee keer niet op komen dagen maar zaten nog steeds in de competitie. Al vroeg werd er vertrokken richting Barendrecht om de drie punten te halen.

Met vrouwen 1 langs de kant begon Saestum Vr2 aan de wedstrijd. In de 5de minuut kond Vrouwen 1 langs de kant al juichen. Djaylani was er vandoor aan de zijkant en wist Shemaine voor het doel te bereiken die de bal in het netje tikte. Na de 1-0 ging het erg makkelijk waardoor iedereen graag wilde scoren en naar voren ging. De ruimtes werden hierdoor erg klein waardoor we het onszelf erg moeilijk maakte. Uit de counter kreeg Barendrecht een grote kans maar Naomi stond gelukkig op haar post om de gelijkmaker te voorkomen.
In de 35ste minuut was het Shemaine die met een afstandsschot de voorsprong wist te verdubbelen.

Na de rust was het veldspel beter en werden er veel kansen gecreëerd. Saestum bleef geduldig voetballen en met een betere veldbezetting wist Saestum uit te lopen naar een 8-0 eindstand door 2x Carlijn, 2x Shemaine, 1x Laura en een eigen doelpunt van Barendrecht.

Na de overwinning werd vrouwen 1 aangemoedigd en wist ook vrouwen 1 de 3 punten mee terug naar Zeist te nemen.