Vrouwen 2 begon zonder KNVB scheidsrechter tegen Be Quick '28

Datum

25 november 2017 11:45

Accommodatie

Onbekend

Om 9:00 uur werd er in Zeist verzamelt om richting Zwolle af te reizen waar Be Quick Vrouwen 2 de tegenstander was van vandaag. Netjes op tijd arriveerde we bij Be Quick en stonden beide teams om 11:45 klaar om af te trappen.
Helaas was de KNVB vergeten door te geven, dat de scheidsrechter zich geblesseerd had afgemeld vorige week zaterdag, dus was er geen scheidsrechter. Be Quick ging met alle macht op zoek naar een scheidsrechter. Het was uiteindelijk de bewaker van de kleedkamers, die bereid was gevonden om de wedstrijd te fluiten.

Om 12:25 uur kon er dan eindelijk worden afgetrapt. Saestum leek weinig last te hebben van het uitstellen van de aftrap en begon voortvarend. Het balbezit en het overwicht was dan ook duidelijk voor Saestum. Be Quick kwam er soms uit via de lange bal maar echte mogelijkheden leverde dit niet op in tegenstelling tot Be Quick wist Saestum wel degelijk mogelijkheden en kansen te creëren.
Na 20 minuten werd het spel van Saestum beloond met een doelpunt. Een prima aanval via Sara en Shemaine werd knap afgerond door Carlijn en was de verdiende voorspong daar.
Na de voorsprong wist Saestum elkaar moeilijker te vinden, maar was nog steeds de bovenliggende partij.

Na de rust had Saestum nog steeds het meeste balbezit toch werd Be Quick gevaarlijker. Dit kwam vooral door slordig inleveren aan de kant van Saestum. Saestum kreeg ook in de tweede helft ondanks dat het spel wat slordiger werd, voldoende kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar hield Saestum Be Quick in leven. Een grote kop kans werd vlak voor tijd door Be Quick niet benut waardoor de 3 punten in de tas gingen mee terug naar Zeist.