Mooi zonning overwinning voor Saestum vr2

Scheidsrechter

E. Rotscheid

Accommodatie

Onbekend

Op de eerste echte lente dag moest er door Saestum Vrouwen 2 worden aangetreden tegen RVVH Vr2. In de uitwedstrijd konden we niet ons eigen spel laten zien en werd et 0-0.
Vandaag de kans om te laten zien wat we echt in ons mars hebben.

In de eerste helft had Saestum het lastig. Het baltempo lag te laag, er was weinig beweging en vaak werd de moeilijke oplossing gezocht. Als we elkaar wel wisten te vinden kwamen er mooie aanvallen uit met kansen maar deze waren op een hand te tellen.

RVVH kwam er af en toe gevaarlijk uit maar Sastum liet geen tegendoelpunt toe.

De tweede helft een heel ander Saestum op het veld. De wil om te winnen was terug en er werd als team gestreden voor de driepunten. Aan het begin van de tweede helft werd RVVH vastgezet en kwam er lastig uit. Het was uiteindelijk Tessa die met een prima afstandsschot de 0 van het bord af schoot en de verdiende voorsprong voor Saestum. 5 minuten laten werd de score verdubbeld door opnieuw een afstandsschot. Nu was het Tami die een knal afleverde waar de keepster geen antwoord op had. RVVH ging alles of niets spelen door een extra speelster voorin te zetten. Dit zorgde ervoor dat RVVH af en toe gevaarlijk werd maar Saestum kreeg aan de andere kant ook de kansen.

10 minuten voortijd ging Shemaine er met de bal vandoor en ronde beheerst af. Dit betekende de 3-0 en de 3 punten.

Volgende week gaan we richting Amsterdam waar Wartburgia vrouwen 2 de tegenstander is.