Doelrijke thuis wedstrijd tegen Hercules vr1

Doelrijke thuis wedstrijd tegen Hercules vr1

Saestum VR2

6 - 5

Hercules VR1

Competitie

1e klasse A

Datum

4 mei 2019 15:15

Scheidsrechter

R. Verheij

Accommodatie

Sparta Stadion
Spartapark-Noord 1
3027VW
ROTTERDAM
tel. 010-8909220

 

Na een break van twee weken en een prima oefenwedstrijd tegen Odysseus mochten we vandaag weer aantreden in de competitie. Voorafgaand aan de wedstrijden werden we door Hercules met het behalen van het kampioenschap en kregen we een mooie bos bloemen. Dank jullie wel Hercules.

 

Het begin van de wedstrijd was goed. We wisten elkaar te vinden en konden zo het balletje rond laten gaan. De eerste de beste uitval van Hercules was echter meteen gevaarlijk en leidde tot een corner. De corner kon door de meiden van Saestum niet goed worden verwerkt en werd hard boven in het netje geschoten. 0-1 voor Hercules.

Na de 0-1 hadden we ons beste gedeelte van de wedstrijd. Met mooie aanvallen werden er wat kansen gecreëerd. De gelijkmaker kwam op naam van Tessa. Een prima breedtebal van Laura kon worden binnengeschoten door de doorlopende Tessa. De 2-1 viel niet veel later. Weer was het Laura die er vandoor ging, dit keer een voorzet op Iris die bij de 2de paal binnen kon tikken. Niet veel later was het alweer gelijk. Een mooie aanval werd in eigen doel gewerkt door een verdedigster van Saestum, het moet gezegd worden. Het was een schitterend doelpunt.

Vlak na de gelijkmaker was het weer Saestum. Carlijn werd weggestuurd maar stuitte op de keepster. In de rebound werd de bal door Robin over de keepster heen geschoten via binnenkant paal in het doel. Erg lang kon er niet worden genoten van de voorsprong want binnen 5 minuten keek Saestum tegen een achterstand aan 3-4 wat tevens de ruststand was.

 

In de rust kon iedereen bijkomen van de doelpuntrijke eerste helft. Aanvallend zat het de eerste helft prima in elkaar, verdedigend liet het hele team echter veel steken vallen wat in de tweede helft zeker beter moet.

Vlak na de rust was het Robin die de stand gelijk wist te trekken door met een kopbal de keepster kansloos te laten. Een kwartier voor tijd was het weer Robin. Een actie van Nine kwam bij Iris terecht. Iris schoot op het doel maar haar schot kon nog net worden gered door de keepster. De rebound kwam voor de voeten van Robin die haar hattrick van de middag compleet maakte. Voordat we het wisten was het alweer gelijk. 10 minuten voor tijd kon Carlijn op aangeven van Nine de winnende binnen schieten. Een gelijkspel was vandaag een betere afspiegeling geweest van de wedstrijd maar Saestum wist als een echte kampioen ook deze keer de drie punten in Zeist te houden.

 

Vandaag een wedstrijd gezien met twee kanten. In de eerste helft wisten we met goed voetbal aan de bal voldoende kansen te creëren maar lieten we zonder bal te weinig zien. De tweede helft was eigenlijk andersom.  Aan de bal wisten we minder te creëren maar zonder bal stonden we beter en wist Hercules ook minder kansen te creëren. Op naar volgende week de uitwedstrijd bij sc ’t Gooi.

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!