Al weer de 3de competitiewedstrijd

Al weer de 3de competitiewedstrijd

Saestum VR2

7 - 0

DSVP VR1

Competitie

1e klasse A

Datum

6 oktober 2018 15:15

Scheidsrechter

F. Tilma

Accommodatie

Sparta Stadion
Spartapark-Noord 1
3027VW
ROTTERDAM
tel. 010-8909220

 

Na een goed begin van de competitie vandaag alweer de 3de wedstrijd dit keer is DSVP de tegenstander. DSVP is gepromoveerd uit de 2de klasse dus zaak om het baltempo hoog te houden zodat DSVP niet aan de bal komt.

 

Het begin van de wedstrijd was rommelig maar al snel kwam Saestum in het bekende spelletje. Via veel combinaties proberen kansen te creëren. In de 8ste minuut was het raak. Een schitterende steekbal van achteruit zette Carlijn alleen voor de keeper. Carlijn bewaarde de rust en met een beheerste schuiven was daar de voorsprong. 3 minuten was het alweer raak. Met een individuele actie zette Lisa, Carlijn alleen voor de keeper die hier opnieuw raad mee wist. Na de 2-0 ging saestum mee met het spelletje van DSVP. Er werden nog wel wat kansen gecreëerd maar het werd spel werd slordiger en verdedigend deed niet iedereen meer wat er van hem werd verwacht. Met een verdiende 2-0 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht maar de stand moest zeker worden uitgebreid. In de kleedkamer wist iedereen wat er moest gebeuren dus aan de meiden om te laten zien wat ze echt kunnen.

Het duurde in de 2de helft een kwartier voordat de supporters weer konden juichen. Een prima individuele actie van Laura werd afgesloten met een hard afstandsschot waar de keepster geen antwoord op had.  Niet veel later opnieuw Laura die een diepe bal van Carlijn schitterend met links wist af te ronden 4-0. De supporters genietend in het zonnetje konden genieten van nog 3 doelpunten. Sara wist uit een corner met een kopbal de 5-0 aan te tekenen. De 6-0 kwam op naam van Manon na het terugleggen van Laura.

De 7-0 en het laatste doelpunt wist Djaylani te scoren na een voorzet van Tessa.

 

Vandaag een slordige eerste helft gezien waarin het baltempo te laag lag. In de tweede helft werd dit knap rechtgezet waardoor we weer 3 punten bij kunnen schrijven. Op naar volgende week waar ons een lange rit richting IJzendijke te wachten staat.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!