5de competitiewedstrijd

5de competitiewedstrijd

Hercules VR1

1 - 4

Saestum VR2

Competitie

1e klasse A

Datum

27 oktober 2018 13:15

Accommodatie

Sparta Stadion
Spartapark-Noord 1
3027VW
ROTTERDAM
tel. 010-8909220

 

Vandaag stond alweer de 5de competitiewedstrijd op het programma. De tegenstander van vandaag was Hercules. Hercules is nog ongeslagen en doet het als promovendus dus prima.

 

De start van de wedstrijd was aftasten vanuit Saestum kant. Na de aftast fase stond Saestum goed en liet Saestum zien prima te kunnen voetballen. Goed doordekken van Sara zorgde voor een onderschepping en een bal naar Lisa. Lisa wist met een prima balletje Shemaine te bereiken die de bal hard binnenschoot. Zo stond het binnen 3 minuten 1-0 voor Saestum, een lekker begin. Niet veel later een prima aanval van Hercules waar Naomi redding moest brengen en de voorsprong voor Saestum behield. 

Na deze waarschuwing golfde het spel op en neer. Saestum dat er gevaarlijk uitkwam maar de kansen niet wist te benutten en Hercules dat veel ballen wist te onderscheppen en er razendsnel uitkomt, tot echte grote kansen leidde dit niet meer.

                                               Vlak voor rust een corner voor Saestum. Shemaine wist de bal bij Marijn te krijgen die de bal in de voeten van Sara kopte. Sara wilde hem terug leggen rond de 16 meter maar deze bal werd geblokt. Sara besloot hierop te draaien, te schieten en te scoren tussen alle Hercules speelsters door. 2-0 en tevens de ruststand.

 

Na de rust was Hercules een stuk scherper dan Saestum. Saestum zocht de voetballende oplossing maar was te slordig waardoor Saestum onder druk bleef staan. Hercules wist in deze fase kansen te creëren maar gelukkig voor Saestum werden deze niet benut. Na 15 minuten begon de storm wat te liggen en kon Saestum er af en toe uit komen. Het druk zetten op de verdediging van Hercules zorgde ervoor dat Djaylani een bal wist te onderscheppen. Djaylani vuurde af op het doel maar de keepster wist deze bal knap te redden. De rebound kwam echter voor de voeten van Myrthe die de bal vol in de kruising wist te jagen en de 3-0 op he bord zette. 15 minuten voor tijd wist Hercules dan toch te scoren. Het slotakkoord was voor Saestum.

Aysha opende goed naar de andere kant waar Laura werd weggestuurd. Laura snelde voorbij de verdediging en ronde 1 op 1 op de keeper netjes af, 4-1.

 

De 4-1 was tevens de eindstand. Vanuit onze kant niet een van onze beste wedstrijden maar wel weer 3 punten. Op naar een goede trainingsweek om volgende week thuis te knallen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!