Gelijke stand uit bij 't Gooi

Gelijke stand uit bij 't Gooi

Gooi 't sc VR1

0 - 0

Saestum VR2

Competitie

1e klasse A

Datum

11 mei 2019 15:00

Accommodatie

Sparta Stadion
Spartapark-Noord 1
3027VW
ROTTERDAM
tel. 010-8909220

 

Zaterdag 11 mei werd er afgereisd naar Hilversum om het op te nemen tegen Sc ’t Gooi vr1.

 

Aan het begin van de wedstrijd was het balbezit voor Saestum. Sc ’t Gooi stond dicht bij elkaar waardoor Saestum haar best moest doen om een gaatje te vinden. De eerste kans voor Saestum werd helaas naast geschoten. Na deze kans kreeg ’t Gooi twee goede kansen. Na deze kansen pakte Saestum het initiatief en had er in die fase zeker gescoord moeten worden. Een vrije kopkans uit een corner ging net naast, een schot op de lat van Robin en een schot van Carlijn werd netjes uit het doel gehouden door de keepster. Met een 0-0 stand werd de kleedkamer opgezocht.

 

Na de kleedkamer hield Saestum het balbezit. Het balbezit leidde tot een aantal grote kansen. Een schot werd uit het doel gehouden, weer een kopbal uit een corner ging naast en ook een vrije schietkans binnen de 16 meter was vandaag niet aan Saestum besteed.

Qua balbezit en kansen waren we zeker de bovenliggende partij om te winnen moet je echter scoren wat ons vandaag niet is gelukt. Op naar volgende week waar de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma staat.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!