Zou er vandaag ook veel doelpunten vallen?

Zou er vandaag ook veel doelpunten vallen?

Saestum VR2

0 - 0

Wartburgia asv VR2

Competitie

1e klasse A

Datum

16 februari 2019 15:15

Scheidsrechter

H. Sukkel

Accommodatie

Sparta Stadion
Spartapark-Noord 1
3027VW
ROTTERDAM
tel. 010-8909220

Vandaag was Wartburgia vrouwen 2 de tegenstander. De uitwedstrijd was een doelpuntrijke wedstrijd die saestum in de tweede helft over de streep wisten te trekken. Zou het vandaag weer zo een doelpunt rijke wedstrijd worden of hebben beide teams het verdedigend beter op orde?

 

De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven. Het tactische plannetje wat was bedacht om de snelle voorhoede van Wartburgia in bedwang te houden zorgde er wel is waar voor dat Wartburgia niet heel erg gevaarlijk kon worden maar Saestum kon daar ook weinig tegenover zetten. Saestum was te laat in de duels doordat er met twee gedachten werd gevoetbald. De spaarzame mogelijkheden werden keurig opgevangen Saestum. Aanvallend kon er weinig worden gebracht omdat het voetbal erg slordig was, te snel werd de lange bal gezocht die vaak niet zuiver was waardoor we weer achter de bal aan moesten lopen. Met een 0-0 stand werd de kleedkamer opgezocht.

 

In de rust alle neuzen dezelfde kant op om met meer overtuiging en wilskracht het veld op te stappen. Qua vechtlust zat het in de tweede helft wel goed. Voor iedere meter werd er gestreden en de duels werden niet uit de weg gegaan. Helaas werd het voetbal aan de bal er niet beter op. Veel ballen werden slordig ingeleverd waardoor in de tweede helft de kansen voor Saestum op 1 hand te tellen waren. Wartburgia kwam er een aantal keer gevaarlijk uit maar dankzij de uitstekend keepende Esmee wisten ook zei het netje niet te vinden en eindigde de wedstrijd in 0-0.

 

Het eerste puntverlies van de competitie is een feit. Qua inzet in de tweede helft hebben we niks te klagen. Nu zaak op de aankomende trainingen scherp en fel te trainen om elkaar makkelijker te kunnen vinden. Op naar de volgende wedstrijd waar er wordt afgereisd naar Sporting’70.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!