Super Saturday en Sunday voor de heren van Saestum zondag 2

Super Saturday en Sunday voor de heren van Saestum zondag 2

Saestum 2 (zon)

0 - 5

Oranje - Wit 2 (zon)

Competitie

5e klasse 13

Datum

10 april 2022 11:00

Scheidsrechter

A Smit

Accommodatie

Sportpark Saestum
Noordweg-Noord 150
3704JG
ZEIST
tel. 030-6960737

Het weekend waar we al weken naar toe hadden geleefd, was dan eindelijk aangebroken.
Super Sunday stond op de stoep, de zondag waar eindelijk alle drie de zondagteams op dezelfde dag thuis moesten voetballen.

Maar eerst moesten de mannen van zondag 2 (blijft 3) de zaterdag nog zien te overleven.
Op het programma stond een gezellig avondje borrelen en eten bij onze shirtsponsor ‘Pandarve bij je thuis’. Op de Hogeweg werden we met enthousiasme ontvangen en de hele avond behandeld als vorsten. Met hapjes zoals rendangballetjes, zalm met kaviaar en gerechten zoals shortribs, picanha en de malste stukjes vlees kwamen we deze avond echt niks tekort. Zoals we gewend zijn van Pandarve was het weer helemaal top geregeld.
Tijdens deze avond werden ook nog even drie nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen vastgelegd. Ze speelden al eventjes met ons mee en voldeden aan ons voorwaarden (als je tien keer kan hooghouden, ben je welkom!), dus besloten we maar om ze officieel vast te leggen. Bij deze zijn Jordi (Alaaaaaaaaf van Sonderen), Krampje….euh Boontje en Tinus (a.k.a. Dirk 2.0) ook trotse Saestum zondag 2 (blijft 3) spelers. Welkom, strijders! Verder kunnen we melden dat het contract van ene Dakkie T. ook klaarligt om ondertekend te worden (MAND!). 
Wat er verder op deze zaterdagavond is gebeurd, laat ik even aan jullie verbeelding over. Wegens slokdarmtechnische redenen kunnen we niet teveel uitweiden over zaken die gewoon binnen het team moeten blijven. What happens on the Hogeweg, stays on the Hogeweg! Op naar de zondag!

Tsja, de zondag. Of laten we zeggen……de zondagOCHTEND. Poeh poeh poeh, dat ging een jaartje of 20 geleden toch allemaal wat soepeler. Maar om half 10 waren we er allemaal. Fris? Nope. Fruitig? Nope. Klaar voor de teamfoto? Nope. Maar we gingen er toch voor. We hadden het niet heel erg doordachte idee om na een avondje Pandarve (inclusief palinka) de volgende ochtend op de teamfoto te gaan.
We hadden de beste fotograaf (tenminste, zo staat dat op zijn website debestefotograaf.nl…..maar het is oprecht ook de beste fotograaf. En dit zeg ik echt niet omdat hij dit verslag nu leest en hij ook verantwoordelijk is voor het plaatsen van dit verslag op de site. En ook echt niet omdat hij de beste darter onder de fotograven is. En ook zeker niet omdat hij de mooiste haardos (na Johan B. dan) van Saestum heeft. Nee, ik zeg dit gewoon omdat hij echt de beste is! Norbert, bedankt! De factuur kan naar Martin Euro van S.) 

SAESTUM_ZONDAG_2_MG_7665.jpg

Afijn, de beste fotograaf was dus de enige die wel fris en fruitig was, maar daar hadden we dus niks aan, want hij stond aan de andere kant van de camera. Vier teamfoto’s later begonnen we dan aan de warming-up voor onze wedstrijd tegen Oranje-Wit (ik ga de naam niet noemen van degene die vroeg in welke kleur Oranje-Wit eigenlijk speelde). Tot zover dit verslag……tenminste, dat dacht ik. Het leek me goed om de perikelen voor de wedstrijd te beschrijven en voor de rest de wedstrijd te laten voor wat ie was. Ik bedoel, zo boeiend is het allemaal niet wat er in die 90 minuten gebeurd. Maar ja, als we dan iemand in de basis hebben lopen die heel overtuigend en zonder gêne rugnummer 10 van Jogy afpakte iets zien doen in de eerste minuut……tsja, dan moet ik daar wel iets over zeggen. Laten we zeggen dat ie een klein beetje last had van harde voetjes. Zelf omschreef hij dit als ‘ik was een voorbeeld voor de rest van het team’…….dussssssss. Maar namens de spits van Oranje-Wit (spelend in het oranje en wit) moest ik je nog bedanken voor de geweldige assist. 
Verder helemaal niks interessants over het voetbal. De lucht inworp van Mull, het piepie van Mini, de opgezwollen ader van Zomer, het autistische latje getik van onze keeperT, het valse vlagmoment van Jogy, het krampgeval bij Staaltje terwijl hij gewoon op de bank zat, het uitvallen van de-escalatie expert T. ter H., het verstoppertje spelen van PONY, de onzichtbare invalbeurt van Ernst………het is allemaal niet de moeite waard om te vermelden. Eindstand 0-5.

Na afloop nam leiderT Sexie Lexie het woord om de sponsors van onze mooie tenues en trainingspakken te bedanken. En uiteraard ook een bedankje én presentje voor de tassensponsor Truus (Nog eentje dan!) en onze wasvrouw, ‘Tante Toos’.
Onder het genot van een hapje, een chippie (als er hamka’s op de bar staat dan moet het wel Super Sunday zijn) en een drankje werd het een gezellige zondag. De muzikale omlijsting was er van DJ Mees en de gezelligheid werd u aangeboden door de heren van Saestum zondag 2 (blijft 3), de heren van zondag 3 (die zorgden dat de mensen buiten vermaakt werden) en uiteraard ook door de altijd aanwezige Poezen. En hierbij ook een welverdiend bedankje aan het barpersoneel die alle onzin vanaf de andere kant van de bar hebben moeten aanhoren en aanschouwen.
 
Op naar de volgende Super Sunday!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!