Noordweg-Noord 150
3704JG
ZEIST
tel. 030-6960737

Onze Saestum Vr1 zijn het seizoen in de topklasse begonnen met een gelijkspel tegen ACV.
Pas in de laatste minuut van de wedstrijd werd de gelijkmaker gemaakt, 1-1 was de eindstand op het scorebord.
Na 69 minuten voetballen kwam Saestum, vorig seizoen zonder te verliezen kampioen geworden, op 0-1 achterstand. In de 90e minuut zorgde Amber Visscher ervoor dat de ploeg uit Zeist nog een punt pakte door de 1-1 te maken.

Voorafgaand aan de wedstrijden van vrouwen hebben speelsters en technische staf een prachtig eerbetoon gebracht aan John Borgman.
De vrouw van John en zijn dochter waren hierbij aanwezig.