Voetbalouders opgelet; Saestum is meer dan voetbal alleen! - SV Saestum

Voetbalouders opgelet; Saestum is meer dan voetbal alleen!

Voetbalouders opgelet; Saestum is meer dan voetbal alleen!

15 september 2021 15:15


S.V. Saestum (de S staat voor Sportvereniging!) wil meer dan zijn dan alleen een voetbalvereniging voor actieve voetballers en voetbalsters. We willen er ook zijn voor al diegenen die dat voetbal mogelijk maken. Dat past bij de missie van Saestum. Sport moet ook vooral gezellig en leuk zijn. Voor de sporters zelf, maar ook voor iedereen er omheen.

 

Veel ouders zullen het wel herkennen, het halen en brengen naar voetbal en de tijd die daarmee gemoeid gaat. Zeker op zaterdagen kost dat toch al gauw een halve dag. En het is niet aan iedere ouder besteed om anderhalf uur naar dit spelletje te gaan kijken. Er is echt wel wat leukers te doen in die tijd denken heel wat ouders, zoals…….Wandelen! Naast fietsen is dit een nationale sport geworden sinds Covid-19 de wereld heeft veroverd. 

Wat is het geval? Een aantal, in dit geval moeders, spoed zich zodra het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd heeft geklonken naar de uitgang van het sportcomplex om heerlijk te gaan wandelen in de omgeving. Zo ontdek je heel wat meer van Nederland dan alleen de voetbalkantines en sportvelden waar zoon of dochterlief aan het ballen is. En als je 10 minuten voor het laatste fluitsignaal weer terug bent en even fanatiek aanmoedigt heb je je taak als supporter van je kind ook weer volbracht. Inmiddels hebben zich al meer ouders aangesloten bij dit initiatief en wie weet ontstaat er wel een heuse Saestum Wandelvereniging.  Dat zou overigens niet de 1e keer zijn, want Saestum heeft in de jaren ’30 van de vorige eeuw ook al eens een wandelvereniging gehad.     

Of er nu een wandelvereniging komt of niet.  Als bestuur vinden we dit een hartstikke leuk initiatief, passend bij de identiteit van S.V. Saestum en dat wilden dan ook heel graag faciliteren met een Saestum ClubCard voor een kop koffie en/of iets lekkers voor na de wandeling.
Afgelopen zaterdag is deze dan ook uitgereikt.

DSC_0006.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!