Nieuwe sponsor Broekhuis Zeist - SV Saestum

Nieuwe sponsor Broekhuis Zeist

Nieuwe sponsor Broekhuis Zeist

21 september 2021 11:45


De sponsorcommissie is heel blij te kunnen melden dat Saestum de Volvo en Ford dealer Broekhuis Zeist als nieuwe sponsor kan verwelkomen. Broekhuis directeur Erik Driebergen is geen onbekende voor Saestum. Erik heeft in het verleden een aantal jaren bij Saestum gevoetbald en draagt de club nog steeds een warm hart toe.

BROEKHUIS_MG_1203.jpgTegelijkertijd met het ingaan van het sponsorcontract gaat er een aantrekkelijke clubbonus programma van start. Voor iedere auto die door Saestum leden of aanhang bij Broekhuis Zeist aangekocht of geleased wordt ontvangt Saestum een sponsorbijdrage van € 250! Hoe meer auto’s er door Broekhuis geleverd worden hoe hoger de bijdrage voor onze club Saestum. Broekhuis heeft dit clubbonus programma bij meer sportverenigingen in Zeist en Saestum is dan ook verheugd dat zij zich daarbij kan aansluiten.

Erik: “ Het is in deze tijd mooi als je elkaar lokaal kan steunen! Als Broekhuis hanteren wij de slogan ‘Broekhuis Beweegt mensen’. Daar past de clubbonus sponsoring van een lokale sportvereniging goed bij! Wij vinden het belangrijk dat mensen zich kunnen bewegen en maken dit graag mede mogelijk. Zo geven wij ook iets terug aan de maatschappij “.

Tijdens de kick-off op 28 augustus voor het seizoen 21-22 stonden presenteerde Broekhuis Zeist de nieuwe volledig elektrische Ford Mustang Mach E en de Ford Puma.

AfbeeldingBR.jpg  Afbeelding2BR.jpg  

De eerste cheque van € 250 is al binnen. Werbie Bekkers kocht een auto bij Broekhuis en ontving uit handen van accountmanager Dirk Staal de cheque. Hopelijk zullen er nog velen volgen.

Afbeelding3BR.jpg

Er zijn twee reclameborden langs de velden geplaatst en op de gevel van de kantine hangt een fraai spandoek. In de kantine maken we gebruik van de clubbonus bekers die ook gesponsord en geleverd worden door Broekhuis.

BROEKHUIS_MG_0150.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!