Welkom terug - SV Saestum

Welkom terug

Welkom terug

2 maart 2022 19:30


Saestum heeft een mooie toekomst in het vooruitzicht met een nieuw sportcomplex, een prachtig nieuw clubhuis en veel sportieve en maatschappelijke plannen. We zijn volop in beweging en niet alleen op de velden.

Ons vrouwen vlaggenschip staat bovenaan in de competitie en is hard op weg naar het kampioenschap. Ons mannen vlaggenschip staat in de top 4 van de competitie en strijdt mee voor een plek in de nacompetitie en de zo felbegeerde plek in de derde klasse. Onze jeugd groeit, net als het bestuur. Corona is (zo goed als) achter de rug en we zien elkaar weer steeds vaker op de club.

 

En daar komt nog iets moois bij: vanaf volgend seizoen start namelijk een nieuw seniorenteam op de zaterdag.  Eigenlijk is het team niet helemaal nieuw want het bestaat uit oud-Saestummers die, na omzwervingen bij diverse (Zeister) clubs, weer terug naar huis komen. En daar zijn we enorm blij mee.


We kunnen nog niet alle namen onthullen, maar op onderstaande foto staan initiatiefnemers Luuk Bruijnis, Mitchel Edelbroek, Bart de Greeff en Just Pouw. Samen goed voor meer dan 500 wedstrijden in Saestum 1. De komende weken maken we ook de andere namen bekend.

WELKOM_TERUG_LUUK_WEB.jpg
V.l.n.r.: Luuk Bruijnis, Mitchel Edelbroek, Henne Florie, Rene van Eck, Arthur Brouwer, Bart de Greeff, Martin van Sonderen en Just Pouw

Dat deze mannen terugkomen op het oude nest is voor onze club geweldig nieuws. Hiermee laten we zien dat er voor iedereen een weg terug is naar de Noordweg. Naar de leukste club van Zeist, waar het gaat om meer dan voetbal.

 

Complimenten ook voor de Saestum delegatie onder leiding van Rene van Eck. Zij hebben ervoor gezorgd dat deze mannen zich zeer welkom voelen en samen weer bij de club terugkomen. De club waar ze letterlijk groot geworden zijn.

 

Om Louis te citeren: “de cirkel is rond”.

 

Het bestuur

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!