Welkom terug: Niels Schipper en Nick Garia - SV Saestum

Welkom terug: Niels Schipper en Nick Garia

Welkom terug: Niels Schipper en Nick Garia

11 maart 2022 11:15


Ondanks dat we nog midden in het seizoen zitten, is de voorbereiding van de samenstelling van de selectie voor het komende seizoen al in volle gang. Speerpunt in het versterken van de selectie is het proberen terug te halen van oud Saestum spelers.

We vinden het belangrijk om een herkenbaar elftal het veld in te sturen. We vinden het misschien nog wel belangrijker om een selectie te formeren van jongens die elkaar en de club goed kennen, met spelers die wat met elkaar hebben en het ook heel gezellig hebben met elkaar: dit is de basis om tot goede prestaties te komen!

Niels Schipper eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen:

De eerste aanwinst voor het komende seizoen is Niels Schipper, de oud aanvoerder van ons O19-1 elftal. Het afgelopen jaar heeft Niels gespeeld voor het O23 elftal van Roda ’46. Niels (21 jaar) is een multifunctionele verdediger en is dus op meerdere plekken in de verdediging inzetbaar maar zijn voorkeur ligt centraal achterin. Wij zijn heel blij met zijn komst, Niels welkom terug bij Saestum.

Niels over zijn terugkeer naar Saestum: ’Ik ben blij om weer terug te zijn en alle oude bekenden weer te zien. Ik had nog andere opties om voor te kiezen, maar ik heb vertrouwen in het plan van Saestum. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om volgend seizoen (hopelijk in de 3e klasse) te gaan strijden met deze jonge leuke groep. Er zit gewoon heel veel potentie in deze groep, dit in combinatie met de nieuwe spelers en overkomende jeugdspelers die eraan gaan komen, daar ben ik van overtuigd!!!

NIELS_SCHIPPERS.jpg
Op de foto van links naar rechts: hoofdtrainer Gerard Pouw, Niels Schipper & aanvoerder Jeffrey van Maanen

Nick Garia tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen:

Het komende seizoen keert Nick Garia terug aan de Noordweg. Na een uitstap van 2 jaar naar FZO is deze veelzijdige middenvelder volgend seizoen weer in het rood en wit te bewonderen, de club waar hij vanaf zijn 4ejaar heeft gevoetbald. We zijn blij dat we met Nick weer een oud speler met het Saestum-DNA hebben kunnen terughalen om zo de selectie voor het komende seizoen weer te voorzien van een kwaliteitsimpuls.

De inmiddels 28 jarige Nick kijkt uit naar zijn terugkeer bij Saestum: ‘De voornaamste reden om terug te keren is dat ik het na twee jaar voetballen bij FZO mis (ondanks de leuke tijd en de groep) om met mijn vrienden te voetballen waar ik al jarenlang mee voetbalde. Zeker na Corona is dat wel belangrijk geworden voor mij. Het maakt voor mij eigenlijk niet uit of ik in de 3e of in de 4e klasse voetbal, juist met deze jongens voetballen is voor mij nu belangrijk. We gaan er natuurlijk wel voor om te promoveren naar de 3e klasse. Het liefste natuurlijk nog dit seizoen en anders maar volgend seizoen. Hiernaast komen vele oude bekenden terug die een ‘vriendenelftal’ gaan starten bij Saestum wat het natuurlijk nog leuker maakt! Ik kijk uit naar het volgende seizoen’.

Naast Nick en Niels komen er nog meerdere nieuwe spelers de selectie het komende seizoen versterken, binnenkort volgt hier meer nieuws over op de website!

NICK_GARIA.jpg

Op de foto van links naar rechts: hoofdtrainer Gerard Pouw, Nick Garia & aanvoerder Jeffrey van Maanen

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!