Jakob Melessen blijft bij Saestum! - SV Saestum

Jakob Melessen blijft bij Saestum!

Jakob Melessen blijft bij Saestum!

6 april 2022 19:00


Wij hebben goed nieuws: Jakob Melessen blijft ook de komende seizoenen de Technisch Jeugdcoördinator van Saestum. Saestum en Jakob zijn namelijk nog lang niet op elkaar uitgekeken en hebben dit ook naar elkaar uitgesproken. Daarom is het contract met Jakob verlengd. 

Het afgelopen jaar heeft Jakob met veel energie de voetbaltechnische ontwikkeling van de onderbouw op zich genomen. Samen met de trainers en de stagiaires heeft hij de maandag- en woensdagtrainingen voor deze groep verder ontwikkeld. Dit heeft onder andere geleid tot de introductie van VTON (een platform met voetbaloefenstof en een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 t/m 19 jaar), meer structuur en begeleiding van trainers. Allemaal met maar één doel: de jongste jeugd met plezier laten trainen en verder ontwikkelen. Ieder kind op zijn eigen niveau en binnen zijn eigen mogelijkheden. Dat is de visie van Saestum en Jakob!

Sven Troost, bestuurslid Jeugdvoetbal hierover: “Jakob en wij passen bij elkaar. Dat hebben we dit seizoen, ondanks alle moeilijke momenten, met elkaar bewezen. Dat wij Jakob aan ons hebben kunnen binden maakt mij trots want onze jeugd is enorm belangrijk voor onze club. Daar moeten we gewoon de beste mensen voor hebben.”

Dat ook Jakob blij is met deze ontwikkeling, is duidelijk: “In de afgelopen jaren ben ik me thuis gaan voelen bij Saestum. Ik kan volgens mijn eigen visie werken met de kinderen, stagiaires en trainers. Ik voel me vereerd dat Saestum zoveel vertrouwen in mij heeft en hoop dat ik nog heel lang hier mag blijven.”

Het bestuur

 

Op de foto Technisch Jeugdcoördinator Jakob Melessen (links) samen met bestuurslid Jeugdvoetbal Sven Troost en zoon Thijmen Troost (een van de vele fans van Jakob).


JAKOB_SVEN_WEB.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!