Saestum Skills Clinic 5: schrijf je in! - SV Saestum

Saestum Skills Clinic 5: schrijf je in!

Saestum Skills Clinic 5: schrijf je in!

14 april 2022 8:15


Met de meivakantie in zicht, zit er weer een mooie Saestum Skills Clinic aan te komen!
Dit wordt alweer de vijfde editie van deze clinic, die door de vrouwenselectie van Saestum wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

De clinic zal plaatsvinden op woensdag 4 mei, als nieuwe onderdeel wordt er in de middag een lunch verzorgd, met dank aan Albert Heijn De  Clomp. Ook is er een verrassing aan het einde van de clinic voor elke deelnemer, die dankzij onze sponsoren Mossink Elektrotechniek en Keepersschool Klemvast mogelijk is gemaakt!

De clinic vindt plaat op 4 mei, van 10:00-13:30, op het sportpark van Saestum. Alle facetten van het voetbal komen in de clinic naar voren; samenwerken, techniek en niet te vergeten het plezier! Voor deelname aan de clinic wordt een bijdrage van €12,50,- per deelnemer gevraagd. Hoe meer kinderen hoe meer vreugde! Vriendjes en vriendinnetjes die het leuk zouden vinden om mee te doen zijn ook van harte welkom. Het is niet nodig om lid te zijn van Saestum of om op voetbal te zitten, om deel te nemen aan de clinic.

                       Saestumskillsclinic_5_QR.jpg

Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier of door contact op te nemen via de mail (saestumskills@gmail.com). Wil je meedoen, meld je dan snel aan want vol=vol! Voor elk kind moet een apart aanmeldingsformulier ingevuld worden. Betalen gaat vooraf, via Tikkie of overschrijven naar een bankrekening. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail gerust naar saestumskills@gmail.com.

Volg ook ons Instagram-account! Hierop delen wij aankondigingen, posters en leuke foto’s en video’s van de clinics. Het account heet @saestumskillsclinic op Instagram.

Wij hebben er al ontzettend veel zin in, hopelijk zien we jullie op woensdag 4 mei om er een geweldige dag van te maken!

Saestumskillsclinic_5.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!