Aanwinst nummer 6 voor Saestum, ook Yoeri Pot keert terug bij Saestum

Aanwinst nummer 6 voor Saestum, ook Yoeri Pot keert terug bij Saestum

22 april 2022 20:00


In navolging van de al eerder gepresenteerde Nick Garia, Niels Schipper, Carel van Waesberghe en Wouter Outmans speelt Yoeri Pot volgend seizoen na een afwezigheid van 4 jaar ook weer bij Saestum. Het geeft een goed gevoel dat oud-Saestum spelers weer willen terugkeren bij hun oude club.

Wij zijn erg blij dat we deze creatieve en snelle aanvaller volgend seizoen weer aan de selectie kunnen toevoegen. Met zijn snelheid, creativiteit en scorend vermogen geeft Yoeri ons weer extra wapens in de voerhoede.

Yoeri over zijn terugkeer naar Saestum: ’Na 4 seizoenen weg te zijn geweest bij de club waar het allemaal is begonnen, mag ik mij vanaf komend seizoen weer speler noemen van SV Saestum.

'Ik ben blij met mijn keuze en kijk ernaar uit om weer op het veld te staan met mijn oud-teamgenoten/vrienden. Ondanks de leuke tijd die ik gehad heb bij FC de Bilt en FZO wilde ik weer met mijn vrienden gaan voetballen waar ik altijd mee gevoetbald heb. Verder zie ik dit niet als een stap omlaag, maar juist als een stap om weer hoger op te gaan komen met Saestum! Het zou mooi zijn als het 1e elftal dit seizoen al promotie kan afdwingen naar de 3e klasse. Mocht dat dit seizoen niet lukken dan gaan wij er alles aan doen om dat komend seizoen wel waar te maken. Hier wil ik dan zeker ook mijn steentje aan bijdragen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met de groep van komend seizoen veel mooie dingen gaan laten zien en beleven´.

Foto_Yoeri_Pot_web.jpg

Op de foto van links naar rechts: hoofdtrainer Gerard Pouw, Yoeri Pot & aanvoerder Jeffrey van Maanen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!