Wedstrijdverslag: HVC 1 - Saestum 1

Wedstrijdverslag: HVC 1 - Saestum 1

25 april 2022 8:15


Na de goede overwinning met 3-1 vorige week op onze buren uit Austerlitz, stond vandaag de wedstrijd tegen HVC op het programma waar onze oud trainer Bert Trappel nu de hoofdtrainer is.

Saestum was meer in balbezit echter de laatste pass was zeer onvoldoende. HVC loerend op de counter werd ook niet echt gevaarlijk. Na een half uur spelen de zoveelste corner voor Saestum waar een speler van HVC keurig en strak in zijn eigen doel kopte. Een Cadeau voor Saestum.

Vlak voor rust was er eindelijk een goed lopende aanval van Saestum, maar werd in 1e instantie afgeslagen door HVC. De rebound kwam voor de voeten van een Saestum speler die keurig breed legde op Simon en de bal droog in de hoek schoot. 2-0 was tevens de rust stand.

Wie dacht dat Saestum na de rust door zou zetten kwam bedrogen uit. Het spel werd van beide zijde steeds rommeliger en kansen werden er door beide partijen niet gecreëerd. Tien minuten voor tijd werd het toch nog billen knijpen voor Saestum toen Hvc uit het niets de 1-2 maakte.
Er volgde nog enige spannende minuten voor Saestum, echter de drie punten werden binnen gesleept.

Ook zeker aandacht voor het wederom goede keeperswerk van Robert Manschot. Robert heeft de laatste vier wedstrijden zeker een groot aandeel gehad in de overwinningen tegen KVVA, Austerlitz, Eemboys en HVC. Grote klasse!

Volgende week tegen Vliegdorp, zij behaalden een keurige overwinning tegen de Posthoorn en de week ervoor tegen KVVA een gelijkspel. Saestum is gewaarschuwd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!