Verbouwd Sunny Camp Zeist heeft zin in de toekomst

Verbouwd Sunny Camp Zeist heeft zin in de toekomst

25 april 2022 16:00


Sportspecialist Sunny Camp zorgt al meer dan zestig jaar voor dynamiek op de Slotlaan. Met de verdubbeling van de winkeloppervlakte heeft de sportspeciaalzaak van eigenaar Ben Greeven zin in de toekomst. Afgelopen vrijdag werd de winkel officieel heropend.

Bij Sunny Camp zaten ze de afgelopen jaren niet stil. Eerder kreeg de bestaande winkel al een flinke opknapbeurt en toen het naastgelegen pand vrijkwam, stroomde het ondernemersbloed waar het niet kon gaan. Dus zetten Ben Greeven, zijn vrouw Ineke en zoon Cornel hun schouders eronder en volgde er een verbouwing die bijna een jaar duurde. Met een prachtig eindresultaat, want de sportzaak is één van de pareltjes aan de Slotlaan in Zeist.

SUNNYCAMP_OPENING_MG_9255b.jpg

SUNNYCAMP_OPENING_MG_0160b.jpg

SUNNYCAMP_OPENING_MG_0138b.jpg

SUNNYCAMP_OPENING_MG_0194b.jpg

De belangrijkste reden voor de uitbreiding is een betere presentatie van de specialisaties van Sunny Camp: running, teamsporten, outdoor, wintersport en racketsporten. Overzichtelijk ingedeeld in aparte ruimtes, waardoor de herkenbaarheid aanzienlijk groter is. Er kwam 130 vierkante meter aan winkelruimte bij, waardoor bezoekers in alle rust advies krijgen van het gekwalificeerde personeel.

,,Ons outdoorassortiment en de gespecialiseerde merken laten we zien op de begane grond”, vertelt Ben. ,,We hebben meer outdoorkleding met bijvoorbeeld mooie, waterdichte jacks. Ook hebben we ons wandelassortiment uitgebreid. Elke sport heeft nu een eigen afdeling. Daarnaast konden we onze kelder vergroten en zijn onze kampeerartikelen beter gepresenteerd. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een 3D-scan te laten maken van je voet om de juiste schoenen te kiezen.”

SUNNYCAMP_OPENING_MG_0199b.jpg

SUNNYCAMP_OPENING_MG_0250b.jpg

SUNNYCAMP_OPENING_MG_9247b.jpg

Omdat het pand van Sunny Camp onder monumentenzorg valt, is de winkel toekomstbestendig en duurzaam gemaakt. De derde generatie Greeven, namelijk zoon Cornel, staat te popelen om het stokje over te nemen van vader Ben. ,,Cornel heeft bewezen dat hij naast sport- en outdoorspecialist ook onze beste timmerman is. Maar het hele Sunny Camp-team met zo’n achttien personeelsleden liet zich van hun beste kant zien. Er is heel veel werk verzet en vaak met eigen handen.”

SUNNYCAMP_OPENING_MG_0227.jpg

SUNNYCAMP_OPENING_MG_9193b.jpg

Sunny Camp ziet u graag verschijnen in haar prachtige winkel.Tekst: Stan Bos
Foto's: Norbert Waalboer Fotografie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!