Goed nieuws: Saestum kan gaan bouwen! - SV Saestum

Goed nieuws: Saestum kan gaan bouwen!

Goed nieuws: Saestum kan gaan bouwen!

2 mei 2022 21:15


Saestum kan gaan bouwen, dat was ook de kop van het artikel in de Nieuwsbode met onderstaande prachtige foto van ons allereerste complex aan de Kroostweg. De foto is nog van voor de verhuizing in 1979 naar onze huidige accommodatie aan de Noordweg.

SAESTUM_OUD_WEB.jpg

Toen ik het artikel in de Nieuwsbode las dacht ik: We bouwen al een hele tijd aan een prachtige toekomst voor de leukste club van Zeist!
En dat doen we samen met een geweldige groep vrijwilligers op en naast het veld en een loyaal en goed bestuur.
Iets om trots op te zijn!

 

Trots zijn we ook op de resultaten van onze teams. Vrouwen 1 stevent af op het kampioenschap. Als het gaat zoals verwacht, dan wordt het kampioenschap gevierd op 14 mei na de uitwedstrijd tegen DTS’33. Mannen 1 speelt sowieso nacompetitie en strijdt ook nog volop mee voor de titel in de vierde klasse en de daarmee zo vurig gewenste promotie naar de derde klasse.

 

En ook onze andere teams doen het geweldig. Wekelijks spelen ongeveer 40 mini’s bij Saestum op de plaza en zetten zo hun eerste stapjes op het voetbalveld. Op vrijdagavond speelt ons vrouwen 7x7 elftal haar wedstrijden en op zondag hebben onze recreanten mannen en vrouwen hun ‘moment of fame’. Op zaterdagen is het gezellig druk, met zo’n 35 andere teams die hun wedstrijden spelen. Dat allemaal bij elkaar vormt Saestum, waar iedereen welkom is en met plezier mag voetballen.

 

Toch nog even terug naar die kop ‘Saestum kan gaan bouwen’. Want dit is ook letterlijk bedoeld: de gemeenteraad heeft namelijk ingestemd met een garantstelling voor de lening die Saestum gaat afsluiten om het clubhuis te verbouwen. Samen met de eerder afgegeven garantstelling door Stichting Waarborgfonds Sport zorgt dit ervoor dat we nu echt kunnen doorpakken: een hele belangrijke stap op weg naar ons nieuwe complex in 2023 is daarmee gezet! Het artikel in de Nieuwsbode kunt u hier teruglezen

En de volgende stap is het uitschrijven van een extra Algemene Ledenvergadering (ALV). We presenteren dan alle plannen aan onze leden.
We streven ernaar om dat nog voor de zomervakantie te doen. Daar vragen we dan officieel toestemming voor het aangaan van de nodige verplichtingen voor de nieuwbouw. We verwachten dat nog dit voetbalseizoen te doen

 

Dus ja, we kunnen nu ook letterlijk verder gaan bouwen aan Saestum!

 

Namens het bestuur,

Raymond Lamphen

 

Ps. Wil je een steentje bijdrage aan de club? Stuur me dan even een berichtje op raymond@saestum.nl. We kunnen alle hulp gebruiken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!