Rene van Eck benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau - SV Saestum

Rene van Eck benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Rene van Eck benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

11 mei 2022 19:45


Wat zijn we als Saestum trots op onze Rene van Eck! Op dinsdag 26 april is hij door Zijne Majesteit Koning Willem Alexander benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Rene heeft deze onderscheiding gekregen omdat hij zich al meer dan 15 jaar als vrijwilliger inzet voor onze club en dat ondanks zijn medische situatie. Die combinatie is bewonderingswaardig en verdient een diepe buiging.

RENE_LINTJE.jpg

Voor Rene was het allemaal een grote verrassing. In de ochtend dacht hij nog met zijn vriend Henne naar een beurs te gaan voor zonnepanelen. Een paar uur later werd hij overrompeld en kreeg hij in het bijzijn van zijn gezin en vrienden van Saestum de onderscheiding.  

 

Nadat Rene een beetje was bijgekomen van de schrik, wachtte hem nog een uitgebreide borrel bij de Roskam in zijn woonplaats Houten. Daar waren een 40-tal familieleden en (Saestum)vrienden aanwezig. Wat het voor Rene extra speciaal maakte, is dat een groot deel van de aanwezige gasten van de generatie van zijn ouders zijn. Daardoor waren zijn ouders Hans en Dicky er toch nog een beetje bij.  

 

Speciale dank gaat ook uit naar Frans Stalpers, Arthur Brouwer en Henne Florie voor alle voorbereiding voor deze geweldige dag en natuurlijk het aanvragen van “het lintje”.

 

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!