Speciale Saestum Skills Clinic

Speciale Saestum Skills Clinic

11 mei 2022 20:00


Op woensdag 4 mei vond de vijfde editie van de Saestum Skills Clinic plaats.
Voor het eerst in de historie van de clinic waren alle beschikbare plaatsen geboekt, en liep het sportpark van Saestum in de ochtend vol met 50 kinderen.

Clinic_00001.jpg

Clinic_00002.jpg

Zoals gewoonlijk zat de sfeer er gelijk goed in en begonnen de oefeningen rond 10:30 op het zonovergoten veld. Tussen de middag kon iedereen even afkoelen met een lekkere lunch op het terras, met dank aan Albert Heijn De Clomp. Nadat alle oefeningen en de traditionele ‘chaospartij’ tegen alle begeleiders waren afgesloten, werden de kinderen verrast met, naast het klassieke certificaat, een limited edition Saestum Skills Clinic rugzakje! Met dank aan onze sponsoren Mossink Elektrotechniek en Keepersschool Klemvast is dit mogelijk gemaakt.

Clinic_00003.jpg

Clinic_00004.jpg

Deze editie van de clinic had een speciale lading: er waren 8 Oekraïense vluchtelingen uitgenodigd om deel te nemen aan de clinic. Zo wilde de vrouwenselectie een kleine bijdrage leveren om deze kinderen voor een dag hun zorgen te laten vergeten en alleen maar plezier te hebben. Zo geschiedde; de kinderen werden opgehaald uit hun kamp in Woudenberg, met dank aan BSO Kind&Co voor het ter beschikking stellen van hun bus. Ze vonden al snel hun plekje tussen de Nederlandse deelnemers, en hebben een fantastische dag gehad!

Clinic_00005.jpg

Kortom: Saestum Skills Clinic 5 was een succes met mooi weer én een goede sfeer.
De volgende editie zal in de zomervakantie plaatsvinden, hopelijk tot dan!

Foto’s: © Tina Linssen

Clinic_00006.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!