Zaterdag 25 feb: Saestum Vr 1 tegen Excelsior Vr - SV Saestum

Zaterdag 25 feb: Saestum Vr 1 tegen Excelsior Vr

Zaterdag 25 feb: Saestum Vr 1 tegen Excelsior Vr

24 februari 2023 15:15


Op zaterdag 25 februari om 13.00 uur speelt Saestum Vrouwen 1 in de achtste finale van de KNVB-beker tegen de eredivisieclub Excelsior uit Rotterdam. Het duel vindt plaats in Zeist op ons sportpark. Vr1 heeft een ongeslagen status in de bekercompetitie tot nu toe. Er werden 6 wedstrijden gewonnen met een doelsaldo van +39. Vanaf de achtste finales komen de clubs uit de eredivisie er bij in de bekercompetitie.

Trainer David Romijn “De bekerwedstrijd tegen Excelsior is zonder meer een prachtige wedstrijd voor ons. We mogen ons meten met een ploeg uit de vrouwen Eredivisie waar ze full time met voetbal bezig zijn. Vorig jaar haalde Excelsior de halve finale en ze zijn natuurlijk de duidelijke favoriet, maar het is heel tof dat we ons daar tegen kunnen meten. We zullen Excelsior met passend respect ontvangen en proberen het publiek wat moois te bieden. Ik vind het extra leuk dat het een thuiswedstrijd is omdat we daarmee alle jeugdleden kennis kunnen laten maken met de landelijke top van het vrouwenvoetbal. Hopelijk werkt dat inspirerend!

 

In de competitie Topklasse staat Vr1 op de 2e plaats; 3 punten achter koploper Eindhoven. Vorig jaar werden de vrouwen van Saestum ongeslagen kampioen. Excelsior staat in de Eredivisie op de laatste plaats. Ze hebben 14 wedstrijden gespeeld en 5 punten.

 

Slotstad Radio zendt de wedstrijd live uit (107.0 FM).

 

Kom Saestum aanmoedigen: de wedstrijd begint om 13.00 uur.

Poster_Saestum_Excelsior.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!