Maak het clubhuis mogelijk: neem een obligatie - SV Saestum

Maak het clubhuis mogelijk: neem een obligatie

Maak het clubhuis mogelijk: neem een obligatie


We werken hard aan het realiseren van een nieuw clubhuis. De plannen liggen klaar en de bouwvergunning is binnen. Het enige dat nog resteert is de financiering van de bouw. Door de gestegen bouwkosten is de financiering namelijk nog niet helemaal rond. Daarom roepen we de hulp in van alle leden en oud-leden. We zijn immers #SamenSaestum!

Wat is het plan?
Saestum gaat obligaties uitgeven ter waarde van € 1.000,-. Door aanschaf van 1 of meerdere obligaties leen je de vereniging geld. Het is een lening dus je krijgt je geld weer terug. Dat kan op twee manieren:

1 Clubliefde obligatie:  je krijgt jaarlijks geld terug van de club en belastingvoordeel. Na 10 jaar heb je precies het uitgeleende bedrag van € 1.000,- weer terug.

2 Clubhuis obligatie: je profiteert jaarlijks van een klein belastingvoordeel en krijgt na 10 jaar in 1 keer je geleende bedrag terug. Door het belastingvoordeel maak je zelfs een mooi rendement van 3% per jaar.

De keuze is aan jou.

Afbeelding1.pngAfbeelding2.png

Waarom doen we dit?
We hopen en verwachten met deze actie het resterende deel van de financiering rond te krijgen zodat de bouw nog voor de zomer van start kan.

Meedoen?
Ga naar het inschrijfformulier via deze link of scan de QR-code. 

QR_Code_SV_Saestum_1.png

Nog vragen?
Mail dan naar penningmeester@saestum.nl 


Op naar een nieuw clubhuis!


Alvast bedankt, het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!