Marco Beijaard toernooi krijgt opvolging - SV Saestum

Marco Beijaard toernooi krijgt opvolging

Marco Beijaard toernooi krijgt opvolging

14 april 2023 15:00


Na enkele brainstromsessies werd het duidelijk: een nieuw toernooi komt eraan.
Zaterdag 24 juni zal bij Saestum de eerste editie van het TZN toernooi plaatsvinden. TZN? Toernooi Zonder Naam…….waarom het moeilijker maken dan nodig?!
Zet deze datum dus alvast in je agenda.

De afgelopen 10 jaar groeide het Marco Beijaard toernooi uit tot een begrip. Voor de organisatie was vanaf het begin duidelijk dat het toernooi 10 jaar lang georganiseerd zou worden en dan was het mooi geweest. En wat is het mooi geweest. Tien succesvolle edities van het toernooi ter ere van de veel te vroeg overleden oud-voorzitter van Saestum. Spelers van weleer stonden tegenover elkaar, oude rivalen zoals FZO, Zeist, Jonathan en uiteraard ook Saestum gingen de strijd met elkaar aan. En dan was er altijd nog de unieke afsluiting met een heerlijk viergangen diner. De laatste editie vorig jaar werd feestelijk afgesloten met een live band.

Tijdens de laatste editie werd er teruggekeken op de afgelopen 10 jaar. De conclusie van iedereen was dat het zonde zou zijn als dit toernooi op zou houden te bestaan. Nu hebben we goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat het Marco Beijaard toernooi inderdaad ophoudt met bestaan. Maar het goede nieuws is dat dit mooie toernooi een opvolger krijgt. De iets jongere garde van 40+ hoorde de mooie verhalen en besloot om vol te gaan voor de opvolging van het toernooi.

De opzet van het TZN toernooi is net iets anders dan het Marco Beijard toernooi. Daar werd gestreden tussen 45+ teams. Dat wordt nu uitgebreid met een 35+ toernooi voor mannen én vrouwen. Drie toernooien op één dag met een gezamenlijke afsluiting met heerlijk eten en muziek. Kortom, een dag om weer naar uit te kijken.

Inmiddels hebben de meeste teams al bevestigd dat ze aanwezig zullen zijn. Dorpsgenoten Jonathan, FZO en Patria doen mee. En ook clubs zoals Bunnik, Focus en DOSC zullen aanwezig zijn. En als vanzelfsprekend zal Saestum ook aanwezig zijn met enkele teams.

Dus……..SAVE THE DATE – ZATERDAG 24 JUNI – EERSTE EDITIE TZN toernooi.

VUURBAL_BANNER-LOGO.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!