Edward Sijahailatua nieuwe trainer Saestum Vrouwen 1 - SV Saestum

Edward Sijahailatua nieuwe trainer Saestum Vrouwen 1

Edward Sijahailatua nieuwe trainer Saestum Vrouwen 1

17 april 2023 8:45


Met ingang van seizoen 2023/2024 is Edward Sijahalatua de nieuwe trainer van Saestum Vrouwen 1. Edward is de opvolger van de huidige trainer David Romijn, die eind van dit seizoen stopt.

SAESTUM_EDWARD_SIJAHAILATUA_MG_2883web.jpg

Manager Vrouwenvoetbal Saestum Ido Reitsma: “Onze verwachting is dat een aantal ervaren speelsters Saestum komend seizoen zullen verlaten. We waren dus niet alleen op zoek naar een trainer met ervaring in de Topklasse, maar ook iemand die weer wil bouwen aan een team dat in de topklasse kan strijden op de titel. Daarnaast is het onze missie om voor zeer talentvolle speelsters een springplank te zijn naar de Eredivisie. Dat vraagt een trainer die aandacht heeft voor individuele ontwikkeling. Edward is met zijn ervaring bij Topklasse teams Eldenia en Be Quick en zijn ontwikkelingsgerichte kijk op voetbal de ideale kandidaat voor Saestum in deze fase van de ontwikkeling van de club”.   

Edward: “Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij Be Quick, maar de organisatie staat en dan wordt het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Saestum is voor mij de ideale vervolgstap. Het beste uit het team, maar ook uit het individu halen om te strijden voor het kampioenschap in de Topklasse, dat is waar ik voor ga. We zullen elke week goed moeten spelen om dat te bereiken. Ik hoop ook een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling binnen Saestum.”

We wensen Edward heel veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging!

Bestuur SV Saestum

SAESTUM_EDWARD_SIJAHAILATUA_MG_2862web.jpg

Foto v.l.n.r: Voorzitter Raymond Lamphen, Edward Sijahailatua en Ido ReitsmaDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!