Partnership FC Utrecht brengt mooie ervaring met zich mee. - SV Saestum

Partnership FC Utrecht brengt mooie ervaring met zich mee.

Partnership FC Utrecht brengt mooie ervaring met zich mee.

19 april 2023 8:15


Sinds 29 maart deden er vier spelers mee met de Regionale Talenten Opleiding (RTO) van FC Utrecht. Bij de RTO mogen de spelers drie keer meedoen om te laten zien wat zij in huis hebben. Een mooie ervaring voor SV Saestum, de spelers en FC Utrecht.

SAESTUM-UTRECHT2.jpg

De kans dat men door mag is zeer klein, maar de ervaring is natuurlijk onbetaalbaar. Naast het hoge niveau van de spelers, kijken ze naar het karakter van spelers. Hebben ze inzet, nemen ze tips goed mee, etc… FC Utrecht kijkt of de speler past in de visie van club.

 

Dit geeft aan dat de prille samenwerking tussen SV Saestum en FC Utrecht groeit en dat willen we graag doorzetten in de toekomst. Een voordeel van deze samenwerking is dat er vele cursussen worden gegeven die je kan bijwonen. Trainers kunnen veel leren van hoe FC Utrecht trainingen geeft en waarom er bepaalde keuze worden gemaakt. In mijn ogen een meerwaarde voor iedereen, ongeacht welk niveau. De grootste kracht is namelijk van elkaar leren!

 

De samenwerking tussen SV Saestum en FC Utrecht levert dus veel op: kennis, plezier en ontwikkeling. Met als resultaat: een betere onderbouw. Dit sluit uiteraard aan met de visie vanuit de KNVB. En zo is de bal weer rond 😊.

Michel Steggerda

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!