Nieuw trainer O23-1 stelt zich voor - SV Saestum

Nieuw trainer O23-1 stelt zich voor

Nieuw trainer O23-1 stelt zich voor

19 april 2023 20:00


Mijn naam is Fabian Schaken, 47 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Komend seizoen mag ik de talentvolle O23-1 selectie helpen ontwikkelen. Dit zie ik als een mooie uitdaging en ik heb er zin in!

Ik ben als trainer begonnen bij de B1 van F.C. Hilversum en heb daarna 2 jaar de A1 onder mijn hoede gehad. Hierna ben ik trainer van de A1 bij VVIJ geworden en heb daar 4 mooie jaren gehad waarin we o.a. een kampioenschap hebben behaald. Na VVIJ ben ik trainer geworden van de SDO Zondag 2 uit Bussum om me te kunnen ontwikkelen in het seniorenvoetbal. Deze stap heeft er mede voor gezorgd dat ik als hoofdtrainer terugkeerde bij VVIJ Zondag 1. Dit seizoen ben ik nog hoofdtrainer van EDO 1 dat uitkomt in de 2e-klasse.


IMG-20230412-WA0004.jpg
Ik ben een trainer met een duidelijke visie. Ik ga planmatig te werk en kan spelers goed kan motiveren. Ontwikkelen van een speelwijze vind ik belangrijk in het vak van trainer, waarbij "PLEZIER HEBBEN" aanwezig moet zijn. Uiteindelijk gaat voetballen om winnen en mag plezier niet ontbreken. Het een kan niet zonder het ander, dat geldt ook voor de gezelligheid achteraf.

Ik omschrijf mezelf als een open persoon die veel waarde hecht aan samenwerken en heel toegankelijk is. Sparren met collega trainers en het technisch kader vind ik belangrijk. Dat draagt bij aan een brede ontwikkeling binnen de club.
Het belang van de club staat altijd voorop!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!