Saestum Heren 1 Selectie 2023-2024 - SV Saestum

Saestum Heren 1 Selectie 2023-2024

Saestum Heren 1 Selectie 2023-2024

21 juni 2023 10:15

Rene van Eck

Nadat we goed hebben genoten van het fantastische kampioenschap én van het kampioensfeest, zijn we al snel weer verder gegaan met de organisatie voor het komende seizoen. Nu de overschrijvingstermijn is verlopen, kunnen we de sterke selectie voor komend seizoen presenteren.

Staf
De staf gaat in zijn geheel door, alleen in de technische staf zijn veranderingen. Rick Andeweg volgt Gerard Pouw op als hoofdtrainer. Rick komt over van DEV Doorn en Gerard vertrekt naar SVF uit Cothen. Mike van Sonderen wordt de nieuwe assistent-trainer. Mike was afgelopen seizoen nog selectiespeler. Henne Florie, die de afgelopen 3 seizoenen als assistent-trainer fungeerde, doet een stapje terug maar blijft gelukkig wel behouden voor de club. Henne zal zijn bijdrage blijven leveren aan de selectie vanuit de TC.

De rest van de staf blijft en daar zijn we heel erg blij mee. De staf zal bestaan uit de volgende personen: Piet Kastelein (keeperstrainer), René van Eck (teammanager), Bert Pieters & Robin Aalten (medische staf), Martin van Sonderen & Alphons Akemann (assistent-scheidsrechters), Wim van Leusden (materiaalman), Ton van Zelst (materiaalman), Peter van Rooij (materiaalman) en Frans Stalpers (gastheer).

Selectie
Afgelopen donderdag hebben we het nieuwe seizoen afgetrapt met een kick-off bijeenkomst onder de bezielende leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Rick Andeweg. Het komende seizoen hebben we weer een selectie met een hoog Saestum-DNA. Dit is een belangrijk speerpunt bij de selectiesamenstelling.
Van de 27 spelers zijn er 22 spelers die al bij Saestum speelden of er in het verleden hebben gespeeld. Helaas is er ook een aantal spelers gestopt of vertrokken bij de selectie. David Pertijs en Wesley Geerlings zijn beide gestopt. David gaat zijn reisplannen verwezenlijken en Wesley pakt het trainerschap (bij ZVV Pelikaan O23) weer op. Carel van Waesberghe gaat bij zaterdag 3 spelen.

Na lang wikken en wegen heeft Dimos Galinos uiteindelijk besloten om de club te verlaten om wat dichter bij huis (in zijn woonplaats Hilversum) te gaan voetballen. Hij gaat voor Wasmeer spelen. Verder gaat Mo Zarkouni, die het afgelopen seizoen vanuit de O23 vaak is aangesloten bij de selectie, Saestum verlaten voor GVVV O23. We willen beide spelers bedanken voor hun bijdrage aan Saestum en aan het behaalde kampioenschap.

Nieuwe spelers
Gelukkig hebben we de openstaande vacatures binnen de selectie goed kunnen invullen. Leuk om te vermelden is dat de eerste ‘aanwinst’ vanuit onze eigen selectie komt. Na lange tijd revalideren na zijn kruisbandoperatie, sluit Niels Grevelman bij het begin van de voorbereiding weer aan bij de selectie. Vanuit de O23 worden Moreno Beijaard, Tycho Roose en Soroush Vaezirad doorgeschoven naar de selectie. In het afgelopen seizoen hebben deze 3 spelers al regelmatig meegedaan in het 1e elftal. Verder sluit Ion Nitas ook aan bij de selectie. Ion heeft in de jeugd bij Saestum gespeeld, afgelopen seizoen woonde hij in zijn vaderland Griekenland.

De volgende 7 spelers stappen over van andere clubs om onze selectie versterken: Floris de Vries (keeper) van ’t Goy, Kai van Rheenen (keeper) van Hercules O18, Ryan Duarte van Odijk, Lamin Ceesay van Patria, Illias Cheqri van DESTO, Jurre van Droffelaar van SV Zeist en Esteban Ramos van HDS. We hebben er veel vertrouwen in dat we met deze selectie en met de nieuwe trainers de strijd kunnen aangaan in de 3e klasse!

A-Selectie_overzicht_2023-2024_1.png

Programma voorbereiding en start seizoen

Zaterdag 8 juli: publicatie competitie-indeling
Vrijdag 28 juli: bekendmaking bekertegenstanders
Zaterdag 29 juli: start voorbereiding nieuwe seizoen.
Zaterdag 12 augustus: eerste oefenwedstrijd uit bij FC Driebergen.
Vrijdag 18 augustus t/m zondag 20 augustus: trainingskamp in het Noord Limburgse Meijel.
Zaterdag 19 augustus: tijdens het trainingskamp een oefenwedstrijd tegen FC ONDO (zondag 3e klasse).
Dinsdag 22 augustus: oefenwedstrijd tegen HDS.
Zaterdag 26 augustus: oefenwedstrijd tegen VV Jonathan tijdens de kick-off dag voor de jeugd.
Zaterdag 2 september: start bekerwedstrijden.

Op naar weer een prachtig seizoen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!