Seizoensafsluiting van de mini’s - SV Saestum

Seizoensafsluiting van de mini’s

Seizoensafsluiting van de mini’s

5 juli 2023 9:00

Emma van Breen

Afgelopen zaterdag was de seizoensafsluiting van de mini’s. De jonge voetbalsterren kwamen nog een laatste keer samen op het veld om te genieten van een gezellige ochtend vol voetbalplezier, gevolgd door een feestelijke afsluiting met pannenkoeken en ijsjes. Hoewel het seizoen ten einde loopt, kijken de mini's én de trainers vol enthousiasme uit naar het volgende seizoen!

Plezier en ontwikkeling

Bij de Mini's van Seastum staat plezier altijd voorop. Ons doel is om jonge kinderen kennis te laten maken met de sport en hun persoonlijke en sociale ontwikkeling te bevorderen. Het seizoen was gevuld met leuke trainingssessies waarin de kinderen hun balvaardigheden hebben verbeterd, hun zelfvertrouwen hebben vergroot en nieuwe vriendschappen hebben gesloten.

Komend seizoen

Het nieuwe seizoen zal beginnen met een kickoff op zaterdag 26 augustus. Daarna gaan de reguliere voetbaltrainingen weer van start op woensdag en zaterdag. Er zijn weer mooie plannen opgesteld om de jonge voetbaltalenten verder te ontwikkelen op het veld. Het seizoen zal bestaan uit uitdagende trainingssessies en wedstrijdjes, waarbij elk kind de mogelijkheid krijgt om zijn of haar voetbaltalenten te ontdekken en te verbeteren.

Het goede nieuws is dat nieuwe kinderen tussen de 4-6 jaar oud van harte welkom zijn om zich aan te melden voor het aankomende seizoen! Saestum biedt elke week 2 trainingssessies aan. De tijden waarop de mini’s trainen:

Woensdagmiddag van 17:00 - 18:00 uur

Zaterdag van 09:30 - 10:30 uur

Als 2 keer trainen te veel is (of (nog) niet uitkomt vanwege bijvoorbeeld zwemles), is 1 keer trainen ook mogelijk.

Meld je aan en doe mee!

 Aanmelden kan via onze pagina lid worden: klik hier


Image.jpeg

Image_1.jpeg

Image_2.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!