Open trainingen vrouwenselectie - SV Saestum

Open trainingen vrouwenselectie

Open trainingen vrouwenselectie

7 april 2019 21:15


Ambitie en de wil om te winnen?
Saestum voetbalt op het hoogste niveau. Jij kan erbij horen - Kom naar de open training

 

Ben jij een talentvolle speelster en wil je graag hogerop voetballen? Dan is Saestum op zoek naar jou! 

 

De vrouwenselectie van Saestum stelt een aantal trainingen open voor speelsters die de ambitie hebben om in de hoogste landelijke klassen van het vrouwenvoetbal te spelen. We zijn op zoek naar jonge talenten en ervaren speelsters die zich verder willen ontwikkelen en voetballen op het hoogste amateurniveau ambiëren.

 

Vrouwen 1 speelt in de Topklasse, het allerhoogste amateurniveau van Nederland, en bezet daar momenteel de tweede positie. Saestum hoort bij de beste 10 clubs van Nederland! Naast het feit dat het team jaarlijks meestrijdt om de amateurtitel van Nederland, zijn er ook individuele successen: ieder jaar stromen speelsters vanuit Saestum door naar de Eredivisie.  

Vrouwen 2 heeft een jonge, talentvolle groep en is dit jaar al de 1ste kampioen van de landelijke 1e klasse. Volgend jaar acteert het team in de Hoofdklasse.

 

Saestum is een fijne club, waar plezier en het neerzetten van goede prestaties hand in hand gaan. Naast het werken aan een teamprestatie is er volop aandacht voor de ontwikkeling van individuele speelsters. Wij willen voetbalplezier uitstralen, maar hebben winnen als uitgangspunt.

 

Heb je de ambitie om op hoog niveau te voetballen? Schrijf je dan in voor de open trainingen en kom kijken of Saestum de club is die bij je past. Je bent meer dan welkom.

 

Datum open trainingen
De open trainingen zijn op: donderdag 18 april, dinsdag 23 april en donderdag 25 april. De trainingen zijn van 19.00 tot 20.30 uur op ons sportpark aan de Noordweg in Zeist.

 

Inschrijven

Inschrijven kun je (tot uiterlijk twee dagen voor de open training) door een e-mail te sturen naar saestumdamesselectie@gmail.com
Vermeld in de mail je naam, leeftijd, huidige club, team en niveau en je positie. Laat ook weten welke open training je aanwezig kunt/wilt zijn. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.*


Informatie

Wil je graag nog meer informatie? Stuur een e-mail naar saestumdamesselectie@gmail.com of bel naar Ben van Zelst, tel. 06-30599367

 

* Speelsters dienen zelf hun club op de hoogte te brengen van het meetrainen bij Saestum

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!