De Saestum Voetbalschool start op 29 september - SV Saestum

De Saestum Voetbalschool start op 29 september

De Saestum Voetbalschool start op 29 september

16 september 2019 10:00


Vanaf zondag 29 september 2019 a.s. start het 1e seizoen van de Saestum Voetbal School voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar (O13 t/m de mini’s). Zowel Saestum-leden als niet-leden, ongeacht het niveau, kunnen aan de voetbalschool deelnemen.

De kinderen worden op sterkte ingedeeld. Onder leiding van enthousiaste gediplomeerde trainers krijgen de kinderen in 10 trainingen van elk 1,5 uur specifieke techniektraining aangeboden: dribbelen, passen, trappen, passeren en afronden. Naast de genoemde basistechnieken wordt er ook in diverse positiespelvormen getraind, om daarin de basistechniek, de handelingssnelheid en het inzicht te vergroten onder weerstand en in verschillende veldbezettingen.

Een unieke kans voor iedere enthousiaste speler om zich op zijn eigen niveau te verbeteren, dus schrijf je zo snel mogelijk in op het mailadres voetbalschool@saestum.nl onder vermelding van naam, team en als het kind nog geen lid is van Saestum ook graag de leeftijd vermelden. Tenslotte willen we ook graag de maat van het kind weten in verband met het aanschaffen van de trainingskleding. 

Waar, wanneer en hoe laat?
De trainingen van de Saestum Voetbal School worden op de volgende zondagen gegeven:

2019- 29 september, 13 oktober, 10 november, 24 november en 15 december
2020- 15 maart, 29 maart, 10 mei, 7 juni en 19 juni (op vrijdagavond incl. eindfeest en BBQ)

Alle trainingen beginnen om 09.00 uur en eindigen om 10.30 uur

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 100,- dit is inclusief een trainingsset (shirt, broekje en kousen) met een winkelwaarde van € 40,-en een eindfeest incl. BBQ voor de kinderen waar ook de ouders, broertjes en zusjes voor uitgenodigd zijn.

Nadrukkelijk willen wij hierbij vermelden dat de Saestum Voetbal School geen commerciëel initiatief is die onafhankelijk van Saestum opereert. Het geld dat voor deelname in rekening wordt gebracht dient er in de eerste plaats voor om de kosten die gemaakt zijn voor de voetbalschool (materialen, trainingspakken, trainingsshirts) te dekken. Verder is het de bedoeling dat er ook geïnvesteerd gaat worden in nieuwe innovatieve trainingsmaterialen. Een eventueel resterend saldo zal worden aangewend voor andere jeugdactiviteiten binnen Saestum.

Opzet

Voor de voetballers zijn er 6 verschillende oefeningen die per training doorlopen zullen worden. Per onderdeel worden er maximaal 8 kinderen ingedeeld zodat de kinderen optimaal begeleid kunnen worden bij ieder onderdeel.

Lijkt het jou leuk om hier aan mee te doen? Schrijf je dan nu in: voetbalschool@saestum.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!