Frans op de Weegh; Nieuw bestuurslid Voetbal/VTC - SV Saestum

Frans op de Weegh; Nieuw bestuurslid Voetbal/VTC

Frans op de Weegh; Nieuw bestuurslid Voetbal/VTC

5 augustus 2019 9:15


Frans wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor alle Voetbal Technische aspecten en hij stelt zich even voor:

Ik ben Frans op de Weegh en nu al meer dan 50 jaren lid van Saestum en ben dus geen onbekende bij de wat oudere garde van onze vereniging. 

Als voetballer heb ik de gehele jeugd doorlopen en later mijn virtuoze voetbalkunsten vertoond in de A-selectie van de senioren. Daarna heb ik nog jaren steeds met veel plezier gevoetbald in lagere elftallen. Mijn voetballoopbaan heb ik vervolgens afgesloten bij de Recreanten.

Ik zit in de commissie die dit jaar alweer voor de 8e keer het Marco Beijaardtoernooi heeft georganiseerd. Drie jaren geleden was ik actief lid van het team dat het 90-jarig jubileum van onze vereniging heeft georganiseerd.

Saestum heeft mij steeds veel plezier gegeven en ik wil me graag inzetten onze vereniging verder te helpen ontwikkelen. Ik word als “Bestuurslid Voetbal” verantwoordelijk voor de voetbaltechnische aspecten binnen onze vereniging. Spoedig zal ik kennismaken met alle medewerkers en leden die hierbij zijn betrokken.  Hiermee heb ik als vrijwilliger een mooie uitdagende taak gevonden. 
Tot binnenkort!

Frans op de Weegh

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!