Vanaf vandaag kun je loten kopen om onze vereniging te steunen! - SV Saestum

Vanaf vandaag kun je loten kopen om onze vereniging te steunen!

Vanaf vandaag kun je loten kopen om onze vereniging te steunen!

19 september 2020 10:00


Saestum doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie! Vanaf zaterdag 19 september mogen alle leden (jeugd en senioren) weer loten verkopen.

Hoe gaat dit in zijn werk:
 
Alle leden worden gevraagd om loten te verkopen voor het onze club. Elk lot kost €3,00 en €2,40 euro daarvan gaat rechtstreeks naar Saestum. Voor de pupillen hebben we de bekende boekjes met loten om langs de deuren te verkopen, voor de junioren en senioren gaat dit heel easy via online verkoop.
 
In het weekend van 19/20 september ontvangen alle leden per mail een uitleg over de (online) lotenverkoop en een link naar jouw eigen verkooppagina. Door deze link te verspreiden onder familie en bekenden kun je heel eenvoudig loten verkopen.
 
We willen jullie vragen om je uiterste beste te doen zodat wij als Saestum veel moois kunnen doen met de opbrengst.
 
Het team dat de meest loten verkoopt wint een uitje voor het hele Team, wat dit is maken we binnenkort bekend. Daarnaast zijn er vanuit de clubactie ook allerlei individuele prijzen te winnen. Kijk voor alle prijzen op: www.clubactie.nl/lotenverkopers/
 
Leest u dit nu en wilt u nu alvast loten kopen: klik hier
 
Uiteraard houden wij jullie de komende weken op de hoogte middels onze website.
 
Heel veel succes en we hopen dat je goed gaat inzetten voor onze mooie club. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen Mario van den Berg door te mailen naar  Mario@saestum.nl

 

wij-zijn-gestart-online-verkoop.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!