Kick-Off Saestum Voetbalschool groot succes! - SV Saestum

Kick-Off Saestum Voetbalschool groot succes!

Kick-Off Saestum Voetbalschool groot succes!

13 oktober 2019 16:45


Zondagmorgen 13 oktober startte de Saestum Voetbalschool. Onder leiding van Gerard Pouw wordt gedurende 10 zondagen een groep kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar vakkundig getraind. Bij dit alles staat plezier voorop.

Maar liefst 26 spelers hebben zich opgegeven om aan de Voetbalschool mee te doen. Het was perfect voetbalweer voor de spelers en de toeschouwers. Voor aanvang van de training lag er een prachtig voetbaltenue klaar met het Saestum Voetbalschool logo erop. Eenmaal op het veld werden de kinderen in verschillende groepjes ingedeeld en d.m.v. vele leuke oefeningen, zoals: techniek, partijspelen en coördinatie, is er met de kinderen gewerkt om hun basisvaardigheden te vergroten. Daarbij was er zoveel enthousiasme en spatte het plezier eraf. 
Dit was nog maar de eerste van tien trainingen, dus dat beloofd wat!

Om de kinderen maximaal individueel te begeleiden in hun ontwikkeling als voetballer, worden de lessen gegeven samen met verschillende andere trainers. Onder andere Paul van Breen, Max Nicolaas, Jordi van Sonderen, Jamiro Beijaard, Joost Pouw en Azzadine Almohktari waren deze zondagmorgen van de partij. Coördinatie door René van Eck en Jeroen Zeelenberg. 

Hieronder een paar fraaie foto's van deze zondagmorgen, meer foto's kun je hier bekijken: klik hier
En niet te vergeten; aanmelden kan nog steeds...zie flyer onderaan dit bericht.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!