Parkeren op de juiste plaats! - SV Saestum

Parkeren op de juiste plaats!

Parkeren op de juiste plaats!

16 oktober 2019 8:30


In het weekend, maar ook doordeweeks is het een drukste van jewelste op ons sportpark. De drukte op de velden is een feest om te zien, maar dat geldt niet voor de drukte op de wegen rondom de Noordweg-noord. Daarom in dit een bericht een oproep aan onze leden en bezoekers: Parkeer op de juiste plaats! Zo voorkomen we ongelukken, blikschade en een hoop frustratie.

Wat vragen we van jullie?
Maak zoveel als mogelijk gebruik van de grote parkeerplaats naast veld 1. Loop daarna via het wandel-/fietspad naast veld 1 naar de fietsenstalplaats. Dat is de veiligste route. Indien er plek is op de weg parallel aan het clubhuis, de Noordweg-noord, dan kun je uiteraard daar ook parkeren maar alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken. Deze zijn met witte strepen duidelijk aangegeven. Waar je niet mag parkeren zijn de zogenaamde passeerstroken. Deze liggen er niet voor niets: op deze passeerstroken kunnen ten alle tijden twee auto's in tegenovergestelde richting elkaar passeren. Hiermee houden we deze weg ook goed toegankelijk in het geval van calamiteiten. Deze parkeerstroken zijn met gele kruizen gemarkeerd .Parkeren op de kleine parkeerplaats naast veld 2 mag alleen in de vakken. (Dubbel) parkeren bij het elektriciteitshuisje mag niet (met uitzondering van invaliden). 

Invalidenparkeerplaatsen
Speciale aandacht vragen we voor de invalideparkeerplaatsen. Indien je niet in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart, is het verboden om te parkeren op deze speciale invalideparkeerplaatsen. Trouwe leden en bezoekers van ons sportpark, die slecht ter been zijn en nu vaak niet kunnen parkeren, worden hiermee gedupeerd. Goed om te weten dat we het voornemens zijn om het aantal invalideparkeerplaatsen uit te breiden van twee naar vier. We hopen dit voor jaareinde te realiseren.

Controle
De komende periode gaan we regelmatig controleren of er op de goede manier geparkeerd wordt. Maar we hebben ook jullie hulp nodig, zie je iemand foutief parkeren? Spreek iemand aan en vraag hem of haar om elders te parkeren. 

Nogmaals, als we ons allemaal aan deze ‘spelregels’ houden, creëren we een veiligere situatie voor iedereen. Bedankt voor jullie medewerking!

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!