SV Saestum trapt jaar af met Sponsoravond. - SV Saestum

SV Saestum trapt jaar af met Sponsoravond.

SV Saestum trapt jaar af met Sponsoravond.

7 februari 2020 17:00


Donderdag 30 januari organiseerde de sponsorcommissie een sponsoravond voor alle huidige en mogelijk toekomstige sponsoren van SV Saestum.

De rol van sponsoren binnen Saestum wordt steeds groter en dat is ook nodig. Saestum is een club in bloei bij zowel de mannen, de vrouwen als de jeugdafdeling. Een bijzondere club, waar gezelligheid, breedtesport en topsport samenkomen. Met name op het gebied van vrouwenvoetbal is het dé bakermat van talentontwikkeling en momenteel koploper op het hoogste amateurniveau. Grote talenten hebben vaak grote ambities en daar hebben we partners voor nodig. Maar ook willen we mogelijkheden bieden voor de jeugd in ons deel van Zeist. De plannen voor een vernieuwd complex  bieden hiervoor kansen, niet alleen voor leden van Saestum, maar wellicht ook voor andere partijen in de directe omgeving. Ook hier zijn we op zoek naar sponsoren of maatschappelijke partners. En tot slot het mannenvoetbal. Met de stap naar het zaterdagvoetbal sluiten we aan bij de maatschappelijke ontwikkelingen. Zaterdagmiddag is voetbalmiddag, net zoals in de meeste landen om ons heen.  

De avond werd afgetrapt door Raymond Lamphen (voorzitter van Saestum) en Mario van de Berg (bestuurslid tevens voorzitter sponsorcommissie) die de sponsoren meenamen in de wereld van Saestum en de ambities van de club.


Mario introduceerde de Saestum clubkaart die alle leden van Saestum korting zal geven op producten van de betrokken partners. Daarnaast werden ook de mogelijke sponsorpakketten besproken (brons, zilver, goud),  de bijbehorende voordelen voor de sponsoren en de rol die de sponsoren hierin kunnen spelen.Na de presentatie was er ruimte voor alle aanwezigen om na te praten maar ook zelf te netwerken. Dit alles was onder het genot van een drankje en ambachtelijke hapjes van Slagerij van Maanen. Al gauw werd duidelijk dat de reacties op de clubkaart en de doelstellingen van de club positief waren. Wij kijken terug op een geslaagde sponsoravond en zien uit naar de volgende editie.

De Sponsorcommissie.

Tot slot: het kan natuurlijk zijn dat u nog geen sponsor bent, maar wel interesse hebt. Voor meer informatie over sponsoring kunt u mailen naar sponsorzaken@saestum.nl.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!