Programma vrouwenselectie zaterdag 15 februari - SV Saestum

Programma vrouwenselectie zaterdag 15 februari

Programma vrouwenselectie zaterdag 15 februari

14 februari 2020 9:45


Zaterdag 15 februari spelen de vrouwen van ZA 1 de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven, het tweede vrouwenelftal is vrij.Aanstaande zaterdag 15 februari staat er voor de vrouwen van Saestum 1 een heuse kraker op het programma, zij reizen namelijk af naar Eindhoven om daar aan te treden tegen de nummer 2 van de ranglijst FC Eindhoven.

FC Eindhoven kende een wat stroeve start van de competitie, uit de eerste 4 wedstrijden behaalden zij "slechts" 4 punten. Hierna wisten zij alle competitiewedstrijden in winst om te zetten, waardoor het team nu de 2e plaats op de ranglijst bezet met 25 punten uit 11 gespeelde wedstrijden. Afgelopen zaterdag won de blauw-witte formatie de lastige uitwedstrijd bij Wartburgia met 2-0.

Saestum speelde vorig weekend de thuiswedstrijd tegen Woezik; het was zeker niet de beste wedstijd van Saestum dit seizoen, uiteindelijk werd er, na een krappe 2-1 ruststand, toch ruim met 6-1  gewonnen, waardoor het team nu 31 punten behaald heeft uit 11 wedstrijden. Bij winst zaterdag
kunnen de vrouwen van Janneke Bijl en assistenten een flink gat slaan tussen beide teams,uiteraard zal FC EIndhoven er alles aan willen doen om het verschil in punten te verkleinen. De wedstrijd tussen Saestum en Eindhoven in de eerste competitieronden eindigde aan de Noordweg in een 3-1 zege voor Saestum.

U ziet het, het belooft een spannende en interessante wedstrijd te worden in en tegen Eindhoven. Mocht u tijd en zin hebben om onze vrouwen te gaan supporten, het adres van FC EIndhoven is:
sportpark Genneperparken  Velddoornweg 6 te Eindhoven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!