David Romijn nieuwe trainer Saestum Vrouwen 1 - SV Saestum

David Romijn nieuwe trainer Saestum Vrouwen 1

David Romijn nieuwe trainer Saestum Vrouwen 1

30 maart 2020 11:15


Met ingang van het seizoen 2020-2021 is David Romijn hoofdtrainer van Saestum vrouwen 1. David is de opvolger van Janneke Bijl, die Saestum verlaat om aan haar opleiding UEFA-A te beginnen.

David Romijn, 34 jaar, heeft ruime ervaring opgedaan binnen het vrouwenvoetbal bij o.a. USVV Odysseus ’91. De afgelopen twee seizoenen was hij hoofdtrainer van de mannen van DVSU. Met David contracteert Saestum een trainer waarmee de club haar ambities, om tot de top van het vrouwenvoetbal in Nederland te blijven horen, kan realiseren. 

 

David zegt over zijn nieuwe uitdaging het volgende: “Het vrouwenvoetbal van Saestum ken ik sinds de Champions Leaguewedstrijd die ze speelden tegen Umeå in 2006, waar ik met mijn toenmalige team als ‘training’ ging kijken. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd maar het is me altijd bijgebleven. En in de gesprekken van de afgelopen tijd met spelers, staf en bestuur merkte ik dat we dezelfde zaken belangrijk vinden. Het is een prachtige uitdaging en ik ga komend seizoen dan ook met heel veel plezier, enthousiasme en zeker ook trots aan de slag bij Saestum.”

 

Voorzitter Raymond Lamphen hierover: “We hebben met David enkele intensieve gesprekken gevoerd en kwamen al snel tot de conclusie dat David de juiste trainer is voor Saestum. Naast zijn scherpe visie op voetbal, die prima aansluit bij onze visie en plannen, is David een echt “mensen mens” en dat is wat perfect bij ons past.”

 

We wensen David veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Bestuur SV Saestum

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!