Wat is er veranderd vanaf 1 juli bij Saestum? - SV Saestum

Wat is er veranderd vanaf 1 juli bij Saestum?

Wat is er veranderd vanaf 1 juli bij Saestum?

2 juli 2020 12:15


Dat is de vraag die velen van jullie stellen! Mag het clubhuis open? En de kleedkamers? Kunnen we weer wedstrijden voetballen? In dit bericht proberen we zo goed mogelijk antwoord te geven op je vragen.

Laten we beginnen met te melden dat de zomerstop bij Saestum per 10 juli a.s. ingaat.

Dan gaat Saestum met vakantie en het complex gaat dicht. Medio augustus openen we weer. In de week van 6 juli zijn dus de laatste trainingen voor de meeste teams. Daarna worden de spullen ingeleverd en start op Saestum de voorbereiding voor het volgend seizoen. Materiaal wordt uitgezocht en schoongemaakt, de gemeente gaat onderhoud aan de velden doen etc.

We zijn ons aan het voorbereiden op een start met duidelijke en strenge corona-regels. Daarom hebben we er ook voor gekozen om nu ons clubhuis niet meer te openen. Want we moeten daar zeer veel voor regelen en dat is voor een korte periode tot 10 juli niet haalbaar. Dus helaas blijven we dicht en is er geen “horeca” meer op Saestum dit seizoen. Je zal je afvragen waarom dit bij andere verenigingen wel gebeurd. Het antwoord hierop is simpel: iedereen maakt binnen de regels en richtlijnen eigen keuzes. In de afgelopen maanden hebben we een enorm beroep moeten doen op onze vrijwilligers. We willen dat niet nog eens doen voor een korte periode. Daarom de keus: we blijven dicht.

Wel mag er weer gevoetbald worden. Ook wedstrijden. Echter dat mag nog niet met publiek en zonder kleedkamer faciliteiten. De noodverordening is nog steeds van kracht en dat betekent dat alleen toegang wordt verleend aan mensen die komen voetballen of werkzaamheden voor de club verrichten. Even kijken langs de lijn is er dus nog niet bij.

Kortom: alhoewel de Corona-maatregelen worden versoepeld, is het voor ons als vereniging nog alles behalve normaal. We doen er alles aan om vanaf medio augustus ons clubhuis, terras en complex gereed te hebben voor het nieuwe seizoen. Dit is een hele klus maar ik weet zeker dat ook dit ons weer gaat lukken. 

 

Namens het bestuur

Raymond Lamphen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!