Indelingen Saestum heren 1 en 2 zijn bekend - SV Saestum

Indelingen Saestum heren 1 en 2 zijn bekend

Indelingen Saestum heren 1 en 2 zijn bekend

10 juli 2020 17:00


Vandaag zijn de indelingen van A-categorie bekend gemaakt.

Het 1e elftal gaat spelen in de 4e klasse H, een mooie en uitdagende competitie. Een in het oog springende tegenstander is Elinkwijk, een instituut in het Utrechtse voetbal. Vorig jaar heeft Elinkwijk de overstap gemaakt van de zondag naar de zaterdag maar door het stopzetten van de competitie hebben zij de verwachte stap naar de 3e klasse niet kunnen maken.

Naast Elinkwijk treffen we met VVIJ (IJsselstein) en VVJ (Utrecht) ook ambitieuze tegenstanders. We spelen ook een aantal leuke derby’s tegen o.a. Bunnik, Odijk en tegen Aurora. Deze laatste tegenstander is een pikante tegenstander voor onze trainers Gerard Pouw en Henne Florie aangezien zij beide dit team in het recente verleden hebben getraind, maar natuurlijk ook voor Glenn Molenaar die dit seizoen overkomt van Aurora.

De overige clubs die we gaan treffen zijn clubs uit Utrecht (Faja Lobi, HMS, Nieuw Utrecht, SV Vechtzoom en UVV), VIOD uit Tienhoven en Vianen uit de gelijknamige plaats.

Het 2e elftal is ingedeeld in de reserve 3e klasse G met onder andere SV Zeist 2, een derby waar nu al naar uitgekeken wordt. Verder komen we bekende regio clubs tegen zoals Bunnik 2 en FC Driebergen 2. De overige teams zijn DOVO 2, IJsselmeervogels 3, Odysseus 4, SVM Maartensdijk 2, Scherpenzeel 2, VVA Achterberg 2, Valleivogels 3 en Woudenberg 4. 


Het definitieve speelschema wordt op zaterdag 22 augustus bekendgemaakt. De bekerindeling wordt op vrijdag 24 juli bekendgemaakt.

 

SAESTUM 1, 4e Klasse H                                            SAESTUM 2, 3e Klasse G

INDELING_SAESTUM_1en2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!