Saestum heren 1 speelt zijn eerste thuiswedstrijd op zaterdag - SV Saestum

Saestum heren 1 speelt zijn eerste thuiswedstrijd op zaterdag

Saestum heren 1 speelt zijn eerste thuiswedstrijd op zaterdag

24 september 2020 20:45


Aanstaande zaterdag 26 september spelen het 1e en het 2e elftal voor het eerst in 96 jaar een thuiswedstrijd op zaterdag in competitieverband. Het 1e elftal speelt een derby tegen FC Driebergen. Beide teams hebben het seizoen vorige week afgetrapt met een gelijkspel.

Saestum deed dit tegen De Musketiers uit Elst (2-2). Na een hele goede 1e helft (0-1 voorsprong door een doelpunt van Jamiro Beijaard) volgde een hele slechte 2e helft waarin we vlak voor tijd door een benutte penalty van Jeffrey van Maanen nog wel op een 1-2 voorsprong kwamen. Deze voorsprong werd ook direct weer weggegeven waarna de scheidsrechter gelijk een einde maakte aan de wedstrijd. Dit was geen start zoals we ons vooraf hadden voorgesteld maar er zijn nog 25 wedstrijden te spelen, en nog 75 punten te verdienen dus er is nog niets aan de hand. We gaan ervan uit dat de spelers zich willen revancheren voor de slechte 2e helft van vorige week, zodat we de eerste overwinning van dit seizoen kunnen bijschrijven.

Onze tegenstander FC Driebergen heeft afgelopen zaterdag zijn eerste wedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen DEV Doorn. Bij FC Driebergen komen we zaterdag ook nog een oude bekende tegen, namelijk Mick Visser. Mick heeft de afgelopen seizoenen in de selectie gespeeld bij Saestum en vanwege zijn werkzaamheden in de buurt van het veld van FC Driebergen heeft hij ervoor gekozen om bij FC Driebergen te gaan voetballen. Wij heten de tegenstander en de supporters van harte welkom. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur, en de wedstrijd staat onder leiding van de heer L. Aldelli.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door SLAGERIJ VAN MAANEN, Vrijheidsplein 34 in Zeist

Het 2e elftal speelt zijn eerste thuiswedstrijd tegen het VV Scherpenzeel 2. De eerste wedstrijd van het 2e werd met 3-0 verloren van VVA 2 en VV Scherpenzeel heeft zijn 1e competitiewedstrijd met 4-1 gewonnen van Odysseus 4. De aanvang van deze wedstrijd is 12.00 uur.

 

MAANEN.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!