Programma herenselectie aanstaande zaterdag. - SV Saestum

Programma herenselectie aanstaande zaterdag.

Programma herenselectie aanstaande zaterdag.

2 oktober 2020 10:15


Aanstaande zaterdag 3 oktober spelen het 1e en het 2e elftal beide de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Er staan twee derby´s op het programma: het 1e elftal speelt tegen Vliegdorp en het 2e speelt tegen Bunnik 2.

Saestum heren 1 speelt zijn tweede thuiswedstrijd tegen Vliegdorp.

Na de prima overwinning van afgelopen week tegen Driebergen hebben wij vertrouwen in een goed vervolg tegen Vliegdorp. Met 4 punten uit twee wedstrijden is het zaak om de aansluiting bij de bovenste ploegen te behouden. Vliegdorp heeft de eerste wedstrijd bij VVA met maar liefst 8-0 verloren. Vorige week werd de wedstrijd tegen SV Panter afgelast vanwege een Corona besmetting. Vliegdorp heeft dus vorige week niet de kans gekregen om de nare smaak van dit forse verlies weg te spoelen, wij verwachten zaterdag dus een uiterst gemotiveerde tegenstander. Helaas is deze wedstrijd niet openbaar voor publiek maar onze reporter zal jullie op de hoogte houden van het verloop van deze wedstrijd via de app van LiveUitslagen.

DE WEDSTRIJDBAL VAN DEZE WEDSTRIJD WORDT GESPONSORD DOOR ARTITEC WALLEBROEK: SPECIALIST IN HOOGWAARDIG RAAM- EN DEURBESLAG, SLUISWACHTER 12 IN NIJKERK

 

Artitec.png

 

Het 2e elftal speelt zijn tweede thuiswedstrijd tegen Bunnik 2. Beide teams hebben nog geen punten behaald in de eerste twee wedstrijden, het is voor beide teams dus zaak om de eerste punten van het seizoen te gaan behalen om zo afscheid te kunnen nemen van de onderste regionen. Ook deze wedstrijd is helaas niet toegankelijk voor publiek.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!