Saestum Skills Clinic 2: meld je aan! - SV Saestum

Saestum Skills Clinic 2: meld je aan!

Saestum Skills Clinic 2: meld je aan!

14 oktober 2020 11:00


Na een succesvolle eerste editie van de Saestum Skills Clinic in de zomervakantie, komt er een tweede editie in de herfstvakantie! De Saestum vrouwenselectie, die op het hoogste landelijke niveau voetbalt, organiseert op woensdag 21 oktober een clinic voor alle kinderen tot en met 12 jaar oud.

De clinic vindt plaats op woensdag 21 oktober, van 10:00-13:30, op het Sportpark van Saestum. De clinic bestaat uit meerdere onderdelen waar zowel techniek, teamwork en plezier aan bod komen. Voor iets lekkers en iets te drinken tijdens de pauze wordt gezorgd. Neem zelf wel een bidon water en eventueel brood mee. Voor deelname aan de clinic wordt een bijdrage van €10,- per deelnemer gevraagd.

Hoe meer kinderen, hoe meer vreugde! Vriendjes en vriendinnetjes die het leuk zouden vinden om mee te doen zijn ook van harte welkom.

Uiteraard houden wij ons aan de coronaregels die in onze regio gelden. Wanneer de coronamaatregelen verder aangescherpt worden, waardoor de clinic geen doorgang kan vinden, krijgen de deelnemers hun inschrijvingsgeld terug.

Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier of door een mail te sturen naar saestumskills@gmail.com. Wil je meedoen, meld je dan snel aan want vol=vol!

Voor elk kind moet een apart aanmeldingsformulier ingevuld worden. Betalen gaat vooraf, via Tikkie of overschrijven naar een bankrekening. Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Mail gerust naar saestumskills@gmail.com.

Wij hebben er al ontzettend veel zin in, hopelijk zien we jullie op woensdag 21 oktober om er een geweldige dag van te maken!

 

POSTER_SAESTUM_CLINIC.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!